Flygskraj...

Halli hallå kära bloggvänner!! (Även ni utan blogg, förstås ;)).

Är tillbaka på banan igen! Jag känner mig pigg och fräsch :).

Nästa vecka åker Stefan och jag till England. Jippi!!! Ska bli så kul. Det värsta är att jag måste flyga och jag gillar inte det! Sist jag flög lovade jag mig själv att det var sista gången, men jag förstod ju att det inte var det, eftersom jag vill resa... Knäppt, jag vet! Har aldrig påstått mig vara särskilt rationell i alla lägen ha ha ;). 
Seth ska vara hos mormor och morfar när vi är i England. Han laddar för fullt att få åka skateboard och cykel. Hoppas det blir fint väder så de kan vara ute en del. 

Här hemma styr han runt som vanligt. Här har han byggt en borg. Naturligtvis är en av katterna med i leken.   


Nu ska jag titta lite på recept och kolla vad jag ska baka i helgen. Fyller ju år nästa vecka, men sitter i bilen mest hela födelsedagen, så vi ska fira lite i helgen istället. Så på lördag är det bakning som gäller.
Ha det så gott!!

Kommentarer
Postat av: Anne

;-) Tack, tack.. Oj så roligt att ni får komma iväg lite. Hoppas ni hittar skön vårsol! Flyga är inte så roligt nej. När man åker till England går det ju så fort att man knappt hinner sätta sig känns det som. Hmm.. Om det nu är positivt??

2012-03-15 @ 10:31:34
Postat av: Pastorsfrun

Jag hoppas också på vårväder. Verkar vara ca 10 grader där. Tur att flyget går fort till England :) Skönt att höra att det finns fler som ogillar flygning... Ha det så gott!!'n

2012-03-15 @ 12:44:46
URL: http://pastorsfrun.blogg.se/
Postat av: Annika

Vad roligt att ni ska få komma er iväg. Jag har varit i London en gång. Det är fint där. Det finns mycket att se. Hjärtröntgen gick bra. Ha det bra. Kram från Annika och katterna.

2012-03-15 @ 13:39:23
URL: http://annikassibiriskakatter.blogg.se/
Postat av: Cissa

Åh, jag har aldrig varit i London men drömmer om att åka dit någon gång.



Jag förstår din flygrädsla så väl! När jag hade varit på konferens i Marbella i början av oktober 2011 funderade jag allvarligt på att hyra en bil och köra hem.



Men iom att min farfar i alla år har bott i Spanien, så har jag ji varit så illa tvungen att flyga men resorna har blivit färre sedan han gick bort.



Hoppas att ni får en underbar resa och att du kan njuta, trots flygningen!



Kram

2012-03-15 @ 23:18:09
URL: http://cissa-itsawonderfullife.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0