Mening, vardag och annat

Så var det redan onsdag... Var tar dagarna vägen? Jag återkommer om och om igen till Carolas sång: det är dagarna som går som är livet.
Det är bra att ibland stanna upp och reflektera över vad som är viktigt och att vardagen fylls av meningsfulla saker. Det som är meningsfullt för mig är bl.a. Seth, Stefan, familj, vänner, församlingen, musik, läsa osv.
Det är bra att ibland fundera över vad som är viktigt och meningsfullt för just mig och du för dig... Mår man bra av att måla är det meningsfullt, mår man bra av att fixa med blommor är det meningsfullt osv osv. Det gäller att hitta det man själv inspireras och mår bra av och sedan fylla vardagarna med det så gott det går. Det är så lätt att bara stressa på och aldrig stanna upp och det mår ingen människa bra av! Det är viktigt att ta hand om sin hälsa till kropp, själ och ande!

Vad har vi gjort då sista dagarna? Jo, igår var det avslutning för simskolan. Vi fick bada i upplevelsebadet alla tre och det var mysigt även om jag var väldigt trött och inte orkade fara runt i forsarna så mycket. Hade hellre suttit och bubblat hela kvällen ;) men det ville ju inte Seth, så det blev vågor och forsar ändå. Skönt att Stefan är mer på att åka forsar och busa i vattnet :)

Ikväll har vi varit i kyrkan och ätit middag med alla ungdomsledare. De är så härliga och jag är glad att bara få umgås med dem!! Så är jag otroligt stolt över Stefan! Han fixar och grejar och uppskattar dem så mycket och han är en grymt bra ledare!! Han är tydlig och uppmuntrande men kan också ta konflikter om det behövs, vilket jag själv är urdålig på och måste våga när det behövs. Han har även ett enormt tålamod även om han blir frustrerad då och då. Jag älskar honom så mycket och är glad att få vara gift med min bästa vän!!
Så fyller Molly 1 år idag! Hurra för Mollybus fasters :)

Kram på dig och tack för att du följer mig och min vardag och mina funderingar!!!


Kommentarer
Postat av: Annika

Jag har skapat en ny blogg. Den heter ladyochlufsen.blogg.se. Du behöver inte gå in där om du inte vill. Och vill du att jag slutar skicka kommentarer till dina inlägg så gör jag det.

Hoppas att du får en bra vecka. Hälsningar Annika.

2012-05-10 @ 08:24:43
URL: http://ladyochlufsen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0