Trumvirvel: Det blir en... tjej!!

Japp, så är det.
Idag har vi ju varit på vanliga ultraljudet.
Men jag börjar från början av dagen...
 
Först skulle jag ju på ultraljud för gallan. Therese tog sig genom stan (det är inte roligt i Örebro nu, med mycket vägarbeten och långa köer) för att hämta upp mig och min cykel. Hon skjutsade mig till USÖ där jag fick anmäla mig på röntgen. Oj oj, där var det drop in mottagning och väntsalen var full. Man fick tom ställa fram fler stolar. Vad tacksam jag var att jag hade en bokad tid för jag behövde inte vänta i flera timmar som många andra skulle få göra. Det gick bra iaf och jag kräktes inte där eller när jag cyklade hem. Jag belönade mig själv med lite skumtomtar och nybakat bröd. Men inte tillsammans förstås ;).
 
På eftermiddagen hämtade Stefan upp mig och vi åkte till USÖ än en gång för ultraljud, fast på bebisen denna gång. Vi fick en bra barnmorska och det var skönt. Det var en sådan lättnad när vi åg hjärtat slå och hon tittade noga på allt som ska tittas på och än så länge ser allt bra ut. Phu. Dessutom fick vi veta att det är en liten flicka vi ska få. En liten tjej... Vår första ;). Jag som ser mig som pojkmamma, men det ska nog gå bra det också när hon väl kommer.
Så detta med att man mår olika under graviditeten beroende på vilket kön barnet har, det stämmer inte på mig. Nop. Jag mår helt enkelt inte bra när jag är gravid, någonsin.
Vår lilla Gnutten är en flicka, som det är full fart på :)
Barnmorskan försökte ta bilder på henne, men det var inte lätt. Men blir hon något lik mig kommer hon tycka det är roligt att "apa" sig för kameran när hon blir lite större.
 
Seth blev så glad när han hörde att det var en tjej. Men o andra sidan hade han blivit lika glad om det varit en kille...
 
Jag är så glad att denna dag har gått så bra. Över förväntan faktiskt.
Så tack alla ni som tänker på oss och ber för oss. Det betyder såååå mycket! Hoppas jag någon gång kan ge det tillbaka till dig!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Vad mysigt att få läsa om din vardag! En liten Brutta:-) vad mysigt! Krama Lindus

2012-11-07 @ 20:49:15
Postat av: Johanna

Jag var helt övertygad om att jag var en flickmamma, men jag tycker att jag klarar att vara pojkmamma riktigt bra =)

2012-11-07 @ 21:42:06
URL: http://livet-enligt-johanna.blogspot.com
Postat av: Jenny

Åh va skönt att ha ultraljudet avklarat, en "milstolpe"! Och en sådan bonus att få en liten tjej också, det kommer bli toppen!
Många kramar Jenny

2012-11-09 @ 06:06:57
URL: http://ebifamiljen.blogspot.com
Postat av: Kristina

Åh vad roligt att det är en tjej. Till mig sa de att man mådde sämre när man väntade flickor, man mådde mer illa etc och det gjorde jag verkligen.
Hoppas att det ska bli lite bättre o bättre undan för undan. Jag trodde jag bara kunde vara flickmamma , har två systrar och all barnbarn var flickor men det har gått jättebra vara pojkmamma oxå, så det kommer säkert gå bra . Gud vare med dig Kram

2012-11-10 @ 18:57:57
URL: http://ruach.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0