Ljuvlig lördag

Idag har vi haft en ljuvlig dag, Seth och jag. Stefan är i Västerås hela dagen tillsammans med massa andra ledare och pastorer från mellansverige. 
Framåt förmiddagen när jag kom upp ur sängen åkte vi iväg för att inhandla present och gofika till farsdag, imorgon. Och Seth tog sin veckopeng och köpte en tidning idag istället för godis. 
 
 
Jag får visa imorgon vad det blev :).
 
Vi köpte oss lite fika till idag när vi var iväg. Smaskens!! Jag drack glögg för första gången för säsongen och åt en saffransbulle med socker på. Oh, vad jag lääääääängtar till Advent!! Galet mycket. 
 
 
Mellan vilopauserna här hemma så har vi pysslat. Vi gjorde fina grejer man kan hänga i julgranen, eller någon annanstans med för den delen. 
Koncentrationen är hög. 
 
Såhär blev de. 
 
Vi har också gjort chokladpraliner med tre olika smaker. Nutella, nötkräm och någon annan god chokladnötsmak, som jag inte vet vad det heter. 
 
Här är en tredjedel av dem vi gjorde. 
 
Smaskens. 
De var lite pilliga och kladdiga att göra, men Oh, så goda de blev. 
 
Nu tittar vi på Smurfarna, som går på en av våra filmkanaler. Den är riktigt bra och vi skrattar mycket både Seth och jag. Han har sett den en gång förut hos sina storkusiner, men inte jag. 
 
Så denna dag sammanfattas som en riktigt mysig och skön dag. Vi har bara saknat Stefan förstås, men han har det bra på sitt håll han också. 
 
Hoppas du också har en bra lördag!

Kommentarer
Postat av: Lina

Låter som en helt underbart härlig dag!! Många kramar <3 Lina

2012-11-10 @ 18:45:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0