Min helg

Oj, nu har hela helgen gått och jag har inte tittat in här någon gång. Helgen har gått i ett, iaf för att vara nu. Normalt sett så är inte en helg som denna särskilt påfrestande för mig, men nu är det ju så.
 
På dagen var vi - läs Stefan och Seth - barnvakt till ett par vänners charmtroll, Märta. Jag kände inte att jag kunde ta på mig att vara barnvakt, men Stefan och Seth skötte det galant. Hon är otroligt go och charmig. Hon satt i mitt knä när vi åt (har ju ingen barnstol här hemma) och det var så mysigt!!
Gosfia
 
På kvällen var det Greenhouse. Det är en slags gudstjänst, riktad till studentåldern, som vi har i kyrkan ca en gång i månaden. Jag var med och sjöng och det var sjukt roligt!! Det är påfrestande för fogar och för illamåendet, men så värt det. Jag har som vanligt med mig frukt och mackor osv, för att kunna äta mest hela tiden, förutom precis när jag sjunger då :). Jag hoppas jag ska kunna visa lite bilder i ett senare inlägg.
Igår sjöng och spelade samma gäng i kyrkan, som på Greenhouse. Det var också riktigt lyckat. Det blir härligt drag när man har fullt komp med skickliga musiker och ett gäng sångare som är tighta och tycker det är roligt. Vore så kul om jag kunde visa dig ett filmklipp på det, men det tänkte vi ju inte på, så det finns inte...
 
Under eftermiddagen gosade Seth med Elisabeth och Sörens hund och gissa om katterna fick något att göra när han kom hem :) Oj, vad de luktade på honom och strök sig mot honom.
Ha ha. "Du får inte lukta något annat än oss, lillhusse!"
 
Så efter en "fullproppad" helg, så har jag haft en dålig natt och en jobbig dag, men det är så värt det, för jag mår så bra i själen av att kunna va ute lite och träffa folk. Det går ju i små doser, men oj, vad det kostar.
 
Har jag sagt att jag oftast kan dricka en lite espressokopp av Stefans nya kaffe, som han fick i farsdagspresent. Det är inte lika beskt som vanligt kaffe och i en liten dos, så går det. Jippi! Jag köpte det på Kaffemästaren, här i Örebro. Om du har vägarna förbi tycker jag du ska gå in dit. Riktigt gott kaffe. Man kan även gå in på deras hemsida: kaffemästaren Jag kan varmt rekommendera dem, även om jag vet att de är dyra... Men vill man lyxa till det då och då med finkaffe, så är det riktigt värt det!!
 
Seth kom hem från skolan för en liten stund sedan. Han är trött efter helgen, för han var ju med på Greenhouse och kom hem sent och så var det kyrkan igår igen. Så idag får han vara trött. Tror att Stefan och Seth snart ska sätta sig och spela lite tvspel. Det brukar de göra på måndagar när båda är hemma :).
 
Hoppas din helg varit bra!!
Kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0