Vikt

Tjaba tjena hallå!
Idag har inte varit någon bra dag. Har mått pest. MEN den lystes upp när Sara kom hit med sina två goingar Julia och Måns. Julia och Seth går i samma klass och leker mycket tillsammans och det är så Sara och jag lärt känna varandra. Julia är Seths flickvän, brukar han säga. De är bra goa de där två. Det är Julia och två tjejer till i klassen, som Seth hänger mest med. Men det verkar vara så att i hans klass så får alla vara med och man låser sig inte vid en eller ett par att leka med och det tycker jag är bra.
 
Nu ska jag faktiskt titta på "Aldrig mera fet", som går på trean. Jag titttade förra veckan också, som var första gången. Jag tycker det är spännande att följa människors liv och det de jobbar med hos sig själv och strävar efter i livet. Jag har gått upp väldigt mycket i vikt nu i och med min graviditet - även om jag inte är tjock på det sättet - så jag vet ju att jag kommer att vara tvungen att ta tag i vikten när Gnutten fötts. När jag ser såna här program inspireras jag genom att se andra lyckas. Det visar också att det inte finns några genvägar, utan det är att jobb att förändra matvanor och motionsvanor. Men ett jobb som är så värt det. Jag funderar på att ha t ex Blodomloppet nästa år som ett mål att kunna springa. Det är nog bra att ha mål tror jag.
Nu har inte jag någon åsikt om vikt och utseende. Missförstå mig inte. För mig handlar vikten om hälsa och att må bra. Jag har aldrig varit "smal" utan haft former och varit normalviktig. Efter Seth har jag vägt ca 10 kg mer än tidigare, Jag gick upp 25 och gick ner 15 av dem. Jag har ändå tyckt att min vikt varit ok och trivts. När jag var med Silas gick jag ju upp igen och sedan gick jag ner det sista av det nu i våras. Nu när jag lagt på mig under graviditeten så gör det tex ont i knäna när jag går i trappen och jag är otymplig osv (plus att jag har mycket foglossningar som gör det svårt att röra mig). Så det är alltså inte utseendet jag är ute efter utan att må bra och att inte ha ont i knäna eller bli flåsig av att röra mig, som är det viktiga. Så jag hoppas ingen tar illa upp för att jag pratar lite om vikt och övervikt. Det är bra för mig att skriva lite om det här också, för då får jag en spark i baken inför Blodomloppet nästa år :).
Det är viktigt att ta hand om sig och sin kropp!
 
Ta hand om dig på alla sätt du kan!!!
Kom ihåg att du är värdefull, för att du är du!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0