Juleskum och Julmust

Japp, det har jag ätit och druckit idag!!! Lycka!!
Jag vet att många tycker det är för tidigt, men oj, vad gott det var!! Och det är ju inte så att jag äter och dricker det varje dag. Jag har dessutom läst att läsk inte är bra att dricka för ofta när man är gravid, så jag passar på att njuta ordentligt när jag väl gör det :).

Ikväll har Seth och jag varit på barnkören Salt, som övar varannan tisdag. Helt underbart att sitta utanför och lyssna på när de sjunger. Vi är några föräldrar som sitter ute i sofforna på kyrktorget och har det trevligt, så det är väldans bra för mig att följa med. Det är något visst med barnkörer. Jag gråter jämt när jag hör barn sjunga! Alltså för att jag blir så glad och rörd... De tar i från tårna och sjunger med sån äkta glädje.

Nu sitter Seth och Stefan och tittar på hockey. Leksand-Karlskrona, om någon är intresserad... jag är det inte. Om FBK hade spelat hade jag varit mer intresserad :). Men Leksand är ju grabbarnas lag. Jag hör Seth fråga och prata heeeeeela tiden och jag myser.

Själv ligger jag i sängen redan. Jag ska inte sova än, men jag har bäddat ner mig. Jag är så trött hela tiden. Jag vet inte vad det är med mig. Jag sover ca 9 timmar varje natt, förutom att jag vaknar ofta och måste äta lite och jag drömmer mycket, men det är ändå många timmar. Sen har jag sista dagarna sovit ett par timmar till på förmiddagen. (Nu gjorde Leksand mål. Ingen i denna lägenhet skulle kunna missa det :) JAAAAAAA lät det från vardagsrummet.)Jag har en gravidapp i telefonen och den säger att man börjar bli lite piggare nu i v. 18... Ha ha, not me uppenbarligen. Jag sover hur mycket som helst och är ändå trött. Ja ja, jag har ju tid att sova och det är väl bra att passa på nu när jag kan, för det kommer tider snart då jag inte kommer sova så mycket. :)
Hoppas du har en bra tisdag och jag önskar dig en bra onsdag :)
Kramar

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0