Kalas

Idag har vi varit en sväng till Avesta. Så roligt.
Seth var nämligen bjuden på kalas hos sin bästa Lucas och Oliwer idag. Från början var det tänkt att Steff skulle vara i Västerås på en grej där idag. Så då när inbjudan till kalaset kom, tänkte jag att det kommer fungera, eftersom Steff kan köra till Västerås och så kör jag biten som är kvar till Avesta och så gör vi lika på väg hem. Men så igår fick Steff veta att det var inställt i Västerås, så han följde med till Avesta. Så vi var där vid 11. Jag intog soffläge direkt och blev serverad fika och te. Vilken lyx. Jag mådde riktigt dåligt på väg upp och var nära att kräkas, men det klarade sig. Jag mår ännu sämre, om möjligt, pga antibiotikan :(. Men det är det ju värt för att bli av med infektionen, som inte är bra för mig eller för Gnutten.
Det var runt 10 pojkar och en tjej på kalaset, så du kan ju tänka dig ljudnivån. Ha ha, men Steff och jag satt/låg i soffan och hade det gott. Lilla Salma, fem månader, var så nöjd och glad där hon satt på Ullis höft nästan hela tiden. En riktigt liten pärla.

När kalaset var slut tittade vi en snabbis hos Zara och Thomas. Oj, vad jag saknar dem och hela familjen.
Så trots trötthet, illamående och värk nu så är jag så lycklig i hjärtat av att ha kunnat åka iväg och träffa lite Avestavänner. Det blev en snabb visit, men så värt det.

Nu sover Seth. Han var riktigt trött efter en sån här dag. Steff och jag äter chips och tittar på Körslaget. Nja, Steff kanske inte tittar så mycket, för han läser sin jägarkokbok. Imorgon vankas det nämligen älgstek här hemma. Jo men visst, från älgen de sköt på älgjakten häromveckan.
Nu är inte jag bra på att tillaga vilt, men även om jag vore det skulle jag inte få lägga händerna på älgen. Steff tycker det är jätteroligt att få tillaga det kött som han varit med och flått och styckat osv. Det kan jag förstå. Han har varit med hela vägen, så att säga.

Nä, nu är det bara tråkiga inlägg utan bilder. Måste börja ta med kameran igen så att jag kan lägga upp lite bilder här.

Nu ska jag lägga ifrån mig datorn och bli liiiiite mer social :)
Kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0