Klacka, aj och ris

Nu ligger jag i min säng efter en dag/em på Klacka. Jag låg en bra stund och sov i Stefans säng. Det var skönt. Seth klarar sig själv bland ungdomarna. Jag fick inte sitta med honom för han skulle sitta med de "stora grabbarna" när vi åt. :)
Det var roligt att träffa Stefan och de andra som var där också.
Nu ska jag titta på Körslaget. Får se om jag orkar hela för jag är så trött heeeela tiden. Men det är klart, jag äter dubbel dos av Lergigan pga illamåendet och man blir trött av dem...

Jag har fått någon reaktion på mina Seaband, som jag har på handlederna mot illamåendet. (Finns på Apoteket och de hjälper tycker jag). Det har blivit som små blåser och det kliar och är ömt... Får se hur natten blir nu när jag inte kan ha dem på.

Häromdagen hittade jag riset i skåpet med alla bakgrejer... Jag tror Stefan har lite för mycket nu för han är lite förvirrad när riset hamnar där istället för i skafferiet :).

Jag bloggar från min mobil och då kan jag inte lägga bilderna var jag vill, men jag vill visa lite bilder idag så de kommer här lite huller om buller.

Jag önskar dej en fortsatt skön helg!!


Kommentarer
Postat av: Signhild Skrivmoster

En liten hälsning så du ser att jag kommer då och då och läser och följer din vardag. Trist att du ska må så illa och vara så trött. Men förhoppningsvis så ger det sig och du kan få börja njuta av det nya livet som spirar.

Utslagen ser inte kul ut ... tydligen finns nåt du inte tål.
Sköt om dig och njut av de stunder du mår bättre.
Varm kram!

2012-10-15 @ 08:41:38
URL: http://skrivmoster.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0