Snart november - snart advent

Hej hej ute i oktobermörkret.
Hur tycker du det är med de mörka kvällarna? Jag tycker mest det är mysigt faktiskt. November, däremot är en ganska seg månad, med mycket regn och mörker. Så man får göra det bästa med den månaden. Jag längtar så sjukt mycket efter advent, så jag ska försöka börja njuta av det så tidigt som möjligt i november. Nä, jag ska inte börja pynta och sånt före första advent, för det går inte min andra hälft med på, men jag kan ju få börja fundera, titta och drömma lite :).

Seth har haft en kompis här idag, så det var inte en lugn stund. Mycket fnitter och prat. Tur att Stefan var hemma så jag kunde stänga in mig i sovrummet ;).
Nu är de iväg på simskola och jag har lagt in alla tråkiga räkningar. Det finns roligare saker att göra än att betala räkningar...

Jag tror nog att penicillinet hjälper, för jag har inte lika ont och inte massa sammandragningar längre. Skönt. Jag ska bara ta tabletterna tre gånger till - tack och lov. Det är så äckligt med penicillin och man mår ju inte precis bra av att ta dem...

Nähä, jag har inget mer vettigt att skriva idag, men jag visar en fin bild jag hittade i datorn, på Seth och Hugo när de var runt året. Så söta!
Hoppas du har en bra kväll!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0