Why not..?

Hej hej.
Nu ska du få höra...
Jag åkte iväg till vårdcentralen idag, eftersom magvärken inte släppt av helt. Man misstänker att jag fick ett gallstensanfall. Jo, men varför inte, liksom...
Jag får svar imorgon om proverna visar att det är ¨så.
.
Nu hoppas jag på att aldrig få det igen, men om det kommer igen ska jag åka till akuten, sa läkaren, för att få smärtstillande. Problemet är ju bara att jag är gravid, så jag kan inte operaras och jag kan inte få vilken smärtstillande medicin som helst heller. Ja, ja, det var ju en ny upplevelse. Idag är jag lite "dagen efter" och mår sisådär, förutom illamåendet, som jag lever med 24/7.
 
Seth mår bättre iaf och det är skönt. Han har varit i skolan idag och är hos en kompis nu.
Stefan är ledig idag och städar och fejar här hemma. Lyxhustrun ligger på sängen och äter lakrits ;).

Kommentarer
Postat av: Johanna

Det känns väl som om du har nog ändå... Hoppas du mår bättre och att du slipper fler gallstenar!

2012-10-01 @ 18:57:06
URL: http://livet-enligt-johanna.blogspot.com
Postat av: Anne

Hmm... Nu har jag varit tyst men kan inte längre.. Jag undrar lite om all den där lakritsen är så bra? Jag köpte själv en sån där burk på färjan för ett tag sen och vred i mig den förskräckande snabbt. Jag mådde inte så bra av det kan jag säga... Fick tom hjärtklappning. När jag såg fotot på din burk kom jag plötsligt ihåg. "Kungen av Danmark" Minns du de pastillerna? Vet inte om de finns längre. Dem varnade mig mamma för, hon hade ätit dem vid mens och blivit toksjuk. Jaja.. Fick uppleva det själv. Så är det ju att man inte alltid lyssnar på mor. Otroliga kramper och sammandragningar fick jag. Vet inte om det var av anisoljan eller ngt annat. Så nu kan jag inte vara tyst. Lakrits är inte bra i stora mängder heller. Har ingen aning om hur det är när man är gravid. Bara en tanke! Hoppas att du nu blir bättre. Jag tänker på dig! Kram Anne.

2012-10-01 @ 19:38:40
Postat av: Pastorsfrun

Tack Anne för att du berättade det och för din omtanke!. Jag ska inte äta så mycket. Jag tror det låter som att jag äter mer än jag gör, men jag ska verkligen tänka mig för!
Tack Johanna för din omtanke!

2012-10-01 @ 20:08:20
URL: http://Pastorsfrun.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0