Något bättre lördag

God lördag!!
Nu sitter - läs ligger - jag bänkad framför körslaglet. Tycker det är rätt så bra. Jag hejar ju på Gladys kör från Örebro, men tycker ju att Putte är så bra och så är ju Linköping med och det är mina hemtrakter, så jag har tre lag som jag favoriserar...
 
Jag är så glad och tacksam för alla era förböner och tankar!! Jag mår något bättre!!!! JIPPI. Jag mår konstant illa, men det känns inte som jag ska kräkas 24/7 och det är sådan lättnad. Jag har stunder under dagen då jag mår så illa, men förut har ju det varit konstant. Hoppas hoppas hoppas att det har vänt nu.
 
När Stefan fyllde år fick han i present att äta frukost på Fröken Brogrens Veranda av och med Johanna och Thomas. Så idag möttes vi upp där och jag åt min andra frukost för dagen :) Jättemysigt. Jag åt konstant, eftersom det är det som hjälper (plus mina mediciner då) men det är ju ett bra ställe att vara på när man måste äta. Är så glad att jag kunde vara med!! Tack för en lovely frukost och sällskap Johanna och Thomas!!
 
Det har varit fint väder idag. Älskar höstens kalla, klara luft och alla färger!
Det är så vackert!
 
Igår var vi ju på Vips också. Ca 60 barn som samlas och har roligt. Eftersom det är så många så får de vara i stora kyrksalen på storsamlingen.
Hoppas du har en bra helg!
Kramar

Kommentarer
Postat av: Cissa

Så skönt att höra att du mår lite bättre. Hoppas detta är en trend!

Själv lyssnar jag på körslaget, genom väggen... Kvällen här blivit lite sen här. Molly somnade i bilen förut och nattningen drar därför ut rejält på tiden. Fast jag får ju i alla fall HÖRA de fina sångerna ;-)

Kram

2012-09-15 @ 21:09:12
URL: http://cissa-itsawonderfullife.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0