Halloj

Oh my, vad många ni är som var inne här igår. Oh vad roligt. Hoppas ni nya ska trivas och fortsätta komma hit då och då :). Och TACK alla fina för kommentarer och grattis.

Här rullar BB livet på. Steff åkte ju hem till Seth igår kväll. Farmor är fortfarande kvar men vi tyckte det var bra att Steff är med Seth lite också. Nu ska han åka och hämta Seth så ska han vara här på BB en stund. Förhoppningsvis får vi åka hem ikväll. Läkaren har tittat på Tess och hon mår bra! Tack och lov efter allt som varit denna graviditet.
Jag är också piggare idag och det är skönt. vet du, Halleluja, jag mår inte illa längre!!!! vilken befrielse! Nu vill jag hem till min familj, min säng och mitt hem!

Inatt sov jag inte mer än någon timma. Tess hade ont i magen, ville äta, hade ont osv. Mitt i natten kom en nyförlöst mamma för att dela rum med mig och det stressade mig lite att Tess var så orolig för min rumskamrat behövde ju sova. Hon hade fött ett barn som vägde 5,1 kg och var 58 cm lång!! Hon mådde inte så bra kan man säga...
Iaf så kom en snäll barnmorska och tog med Tess ut en halvtimme så fick jag sova en liten stund. Jag tänkte att jag sover när Stefan kommit men först träffade vi Lovisa nere i foajén för hon hade ett jobbuppdrag här på USÖ. Sedan skulle vi träffa läkaren så då vågade jag inte somna och sen har jag inte kunnat somna. Jag är pigg... Märkliga kropp och hormoner. Men det är ju bra!

Seth och farmor var här och hälsade på igår efter skolan. Det var en stolt storebror som kom. Han ville köra henne i baljan hela tiden. Han har även beställt en lillasyster till :).

Jo, frågan om kejsarsnitt har kommit upp... Jag frågade läkare om det både förra veckan och nu under igångsättningen. Men de vill undvika det så långt som möjligt. Så det var inte aktuellt utifrån läkarnas bedömning. Det är nog skillnad om man har aktiva värkar och inget händer i något/ett par dygn, men mina klingade ju av och kom igen och klingade av så jag fick sova mellan försöken. Eller om bebisen inte mår bra under försöken. Men det fanns stunder då jag verkligen ville få ett snitt istället.

Jag måste leta fram bilder på Seth när han var nyfödd. Tess är så lik honom. Och så är hon lik min farmor Dagny, som inte lever längre.
Jag föreslog att hon kan heta Dagny - namn som slutar på y ska ju va populärt nu, såsom Sally, Peggy osv - men jag fick inget medhåll. (Jag skämtade alltså, det var inget jag egentligen ville).

Nä, nu ska jag blunda lite när Tess ligger på min axel och innan killarna kommer.

Kram kram


Kommentarer
Postat av: Kristin

Vilken sötnos :) Stort Grattis till er. Härligt att ni äntligen fått er lilla flicka.

Svar: Tack Kristin!!! Kram
Maria

2013-04-04 @ 14:39:57
URL: http://foretagarmamma.wordpress.com/
Postat av: Kristina

Vilken liten goding. Och visst är det underbart att slippa må illa. det var nodgden bsäta befrielsen när jag vaknade upp ur narkosen att grav illamåendet var borta. Hoppas att du nu ska få sova och ta igen dig lite och att Tess ska få må bra. Kramar till er

2013-04-04 @ 15:32:08
URL: http://ruach.blogg.se
Postat av: Johanna

Fina kort! Jag blir alldeles bebissjuk! Inte för att jag vill vara gravid igen, och jag är sååå nöjd med "bara" två barn, men när man ser sådana där små sötnosar...

Svar: Tack Johanna. Du får komma hit och snosa på henne och bota lite av bebissjukan ;)Kram
Maria

2013-04-04 @ 16:43:23
URL: http://livet-enligt-johanna.blogspot.com
Postat av: Carina

Stort GRATTIS!

Hittade hit från mor tuta med bloggen mitt i livet. Vilken tur att hon länkade hit så man fick se på ert lilla underverk. Ser att ni är glada. Välkommen till världen, lilla vän, och grattis till mor och far.

/Carina

Svar: Tack Carina och välkommen hit :)
Maria

2013-04-04 @ 23:49:27
URL: http://vidbjarsjobacken.blogspot.se
Postat av: skrivmoster

Så roligt att höra och se att allt är så bra! Jag är glad å dina vägnar att du inte längre mår illa! Lilla Tess är så söt och Seth ser så stolt och "storbroderlig" ut. Hon kommer att bli så väl omhändertagen! Hoppas ni kan åka hem nu och få börja ett familjeliv igen!

Ha det allra bäst och sköt om er alla! Kramar!

2013-04-05 @ 10:19:35
URL: http://skrivmoster.bloggplatsen.se
Postat av: Anna

En sån liten sötnöt. GRATTIS till underverket och va underbart och skönt att du inte mår illa längre. Nu blir det bara bättre (ända tills gråthormonerna slår till) :). KRAAAAM och hälsa stolte fadern och storebror.

2013-04-05 @ 16:37:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0