Vår helg

Hejsan vänner!!

Hur står det till i denna fantastiska Brittsommar?? Vi har det bara bra. 

Igår var Stefan på en begravning i Avesta. Vi hade tänkt åka hela familjen först, men vi hade en tid att passa på kvällen här i Örebro och det kändes sisådär att låta barnen åka bil så mycket på kort tid, så vi blev hemma. 
Vi hade en mysig dag, jag och barnen. 

 

 Tess, glad och nöjd, som för det mesta. 

 

Vi tog oss en promenad för att köpa lördagsgodis.

Kolla, 20 grader och härligt!!

 

Att gå hem med Seth såhär:

det tog sin tid... Tur vi hade tid :) 
Solen låg i Tess ögon, så filten är för att skydda henne och Seth ville prata med henne och se henne, så då bidde det såhär.
 

Seth brukar ju sitta och leka med sina gubbar och grejer i soffan. Gandalf ville vara med i lådan där många av gubbarna förvaras :)

 

Framåt eftermiddagen gjorde vi oss iordning för en stor grillfest i Mosås, där Karro och Emil numera bor. (De bor granne med min bror :)). Det var en grillfest för alla som varit engagerade i Greenhouse (ett typ av möte som riktar sig mot unga vuxna som vi har i kyrkan några gånger varje termin.) 

Tess och jag redo för party.

 
Det blev en lyckad kväll. Vi var ca 30 stycken som umgicks, åt gott och hade det allmänt gott. Jag tycker om min församling och vännerna i den!!
 
Idag sjöng jag i kyrkan. Det var första gången på över ett år som jag var ansvarig för sången. Men Sara och Emanuel var med och sjöng och spelade, så jag kände mig trygg :). Det är så roligt att sjunga!! I LOVE IT! 
 
Seth var på kalas nu på kvällen. När han kom hem därifrån, höll jag precis på att ge Tess lite gröt. Då kan du ju gissa att Seth ville hjälpa till. Och det fick han. 

Jag tror det slank ner lite mer gröt, än vad det gör annars bara för att det var Seth... (Hon äter inte så mycket utan smakar och spottar ut...)

 

På Hampe i somras, fick Seth en plansch med hela Hansams autografer på. (Du som följer mig har ju läst om Hampe och Hansams konsert i juli). Häromdagen var det en liten ettåring här, som fick tag om den så den gick sönder. Seth blev ledsen, men det gick att ordna en ny. Ett sms till Hannes och så idag kom de med en ny till honom i kyrkan. (De var i Örebro och spelade idag). Fantastiskt snällt!! Vilket gott gäng!

Glad skrutt!

Hoppas din helg varit bra på alla sätt!
Sov så gott!
Kram
 

Kommentarer
Postat av: Kristin Nykvist

Vilken underbar storebror Seth är.

Svar: Tack Kristin. Håller med dig :) Kram
Maria

2013-08-26 @ 13:41:28
URL: http://foretagarmamma.wordpress.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0