Lite gnäll

What a day, säger jag bara... 
Ok, nu är det ju så att jag är bortskämd med en otroligt smidig och nöjd bebis. Men sista dagarna har det varit något med henne. Jag vet inte vad, men hon är gnälligare än hon brukar och hon sover sämre än hon brukar. Inatt fick jag gå upp och bära runt på henne. Jag satt och tittade på Macahan en stund och det var ju inte fy skam det, trots att klockan var före 5. Usch vad jag tycker synd om alla som har kolikbarn eller allmänt gråtiga barn. Jag tycker det är jättedrygt, trots att det bara är några dagar det varit såhär.
 
Nu ikväll somnade hon först jättebra, men efter 20 minuter vaknade hon och hon grät och sov om vartannat, i min famn. Plötsligt kräktes hon sådär, som hon gör ibland. När allt, verkligen allt kommer upp. Jag stod som tur var mitt på vardagsrumsgolvet så allt kom där och inte i soffan eller sängen. Sedan var det kört att få henne att somna om. (Hon brukar somna direkt efter en sådan kaskad omgång). 
 
Jag tycker det är jobbigt med såna här dagar (skönt att Stefan inte hade något ikväll utan var hemma så vi kunde hjälpas åt). Samtidigt skäms jag lite för att jag tycker det är jobbigt, för hon är ju så sällan såhär och de finns så många som har det så hela tiden. 
 
Ja, ja. Hon har ju haft singa lugna stunder också, då hon varit nöjd och vi myst tillsammans. 
 
Seth hade med sig kompisar hem igår och idag. Det är roligt att se hur olika ljudnivå och fart det är beroende på vilket barn som är med hem. Idag var det lugnt och det var lite skönt med tanke på hur övriga dagen varit. 
 
Men jag har det bra! Det är egentligen synd att klaga, men ibland är det skönt att få ur sig det som är jobbigt också... Men ser man på dagarna i stort så har jag det grymt bra!!! 
 
T ex var vi ute och gick i detta fantastiska väder en stund på förmiddagen, Tess och jag. Då sov hon dessutom i 30 minuter och det var ju jättebra! Det är inte alla förunnat att kunna ta en promenad i solen mitt på förmiddagen. 
 
Här väntar vi på Seth och hans kompis i skolan. Man får fördriva tiden så gott man kan. :)
 
Nä, nu ska jag krypa ner i sängen. Behöver passa på att sova nu när hon sover, lilla damen :).

Kramar
 

Kommentarer
Postat av: Lina Myrsell

Låter som en påfrestande dag...tur att inte alla är så och att ni för övrigt har en nöjd och glad bebis :-) Funderar på om det är dags för tänder för lilla fröken? När våra var små la vi in bitringar/bitleksaker i kylen, kallt och gott att gnaga på när det kliar i munnen! Ta hand om er och hoppas du kan vila lite under dagen <3 kram Lina

Svar: Hej hej Lina!! Jo, vi tror nog det också, men de kommer ju aldrig upp... Bitringar finns och används flitigt :)Hoppas ni mår bra och har det bra!!!
Stor kram!!
Maria

2013-08-29 @ 05:58:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0