Julhandel och brandbil

Goder kväller i denna sal, goder kväller i denna sal. Eder önskar jag, eder önskar jag, en fröjdefull... Ja, kväll, får jag nog säga. 
Idag har vi haft en sån där dag som jag sett fram mot. Hela förmiddagen spenderade jag, Tess och Stefan för julshopping. Steff kompade på förmiddagen så att vi kunde köpa julklappar när Seth var i skolan. Vi var effektiva, men hann ändå sitta och prata vid lunchen och så. Härligt.
 
En trött Tess testade sin nya vagn och det fungerade utmärkt att sitta i och sova i :).
 
Fika paus på IKEA. 

Vi var mest på Marieberg och sprang runt. Vid Akademibokhandeln satt denna man:
Jag blev lite "starstrucked" och var tvungen att ta en bild. Stefan stod en liten bit ifrån och skämdes. Ha ha, men man måste ju få ta kort när man ser en kändis sådär nära... :) (Det är Björn Hellberg). 
 
Sen åkte Stefan och jobbade och jag hämtade Seth. Framåt kvällningen hämtade vi Stefan och när vi kom ut ur vår port såg vi en brandbil, brandmän och poliser. Så vi traskade lite närmare det. Med en pojke som Seth går det inte att ha dem så nära utan att titta närmare på dem. Det hade brunnit i en lägenhet, men det gick bra och ingen skadades tack och lov!! 
Seth var överlycklig att han fick se en RIKTIG rökdykare. (Han ringde mormor och Lovisa för att få berätta denna stora nyhet).
Seth gick förstås fram till poliserna och pratade och de var jättetrevliga och pratade med honom. Riktigt imponerande!
 
Sen har vi haft hemgrupp och nu ska jag sova :)
 
Så god natt!!
Jag hoppas att jag snart kan göra ett inlägg som inte bara handlar om dagen som gått utan någon mer, sådär som jag skriver ibland.... Just nu är jag dock för trött. Ledsen för det!!!
 
Kram kram

Kommentarer
Postat av: Johanna

Förstår att det var spännande! När det var julskyltning här fick brandkåren göra en utryckning, de åkte förbi oss, och det var riktigt spännande tyckte Oskar. Brandkåren hade stått och visat bilar mm, så när de åkte iväg hade de glömt att stänga luckan - gissa om Oskar pratade om detta!

Svar: Barn och blinkade bilar hör ihop på något sätt :)
Maria

2013-12-11 @ 22:28:57
URL: http://johannasjulblogg.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0