Ny vagn

Halloj igen!
Ännu en dag på jobbet har förflutit och det gick bra. Trivs grymt bra. Tyvärr var natten till idag inget vidare, så jag var trött. 
Ikväll gick läggningen bra för första gången på länge. Eller inte sant... Att hon somnar första gången går ju bra, men när hon vaknar efter sisådär 30 minuter går det ju inte bra att söva om henn. MEN ikväll somnade hon direkt när jag gick in till henne och stoppade i nappen!!! och gungade henne lite. Japp, du läste rätt. Hon tar napp ibland sedan typ i lördags! Halleluja! 
 
Vår lilla älskade skruttfia.
 
Det går inte längre ha henne sovandes själv i vår säng även med kuddar runtomkring henne. Hon klättrar över allt och idag ställde hon sig även upp själv. (Dock inte i vår säng utan i sin egen). Hon har börjat ta sig framåt så hon är inte längre kvar där man lämnar henne. Allt detta är roligt - förstås, men den lugna tiden är nu snart ett minne blott. Nu blir det snart ett enda jagande :) Men det är ju helt i sin ordning - det är precis som det ska vara. 
 
Vi har köpt en ny vagn. Den är till för att ha i bilen - mer en resevagn kan man säga och så har vi den andra när man går ut och går... Så idag fick den följa med upp i lägenheten för att kolla hur den funkar. Gissa vem som skulle prova den direkt...
 
Gandalf förstås :).
 
Som dessutom fick hon sällskap av Frodo efter bara en liten stund. 
 
God natt!
 

Kommentarer
Postat av: Johanna (Livet enligt Johanna)

Skönt att nattningen gick bra!

Svar: Jätteskönt!!!
Maria

2013-12-09 @ 22:37:52
URL: http://livet-enligt-johanna.blogspot.com
Postat av: Jonas T

Ja, jagandet känner jag igen! Det är otroligt vad många meter Salma hinner på en dag om man summerar!

Svar: Du skulle ha en stegräknare på henne (och dej) hihi
Maria

2013-12-10 @ 11:22:48
URL: http://smilgrop.blogspot.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0