Snö, pulkaåkning och eventuell krypning

Hallojsan! 
 
Vi haft en bra dag idag! Vi skjutsade Stefan till kyrkan rätt så tidigt på morgonen. Han predikade idag istället för Sören som fick operera bort sin blindtarm lite akut häromdagen. På väg hem från kyrkan tog Seth det här kortet:
Det är lite suddigt, men oh, vilken vacker himmel! 
 
Sen gick han över till grannarna och frågade om de ville åka pulka. Och det ville de!
 
Seth har bra, lysande ytterkläder så man ser honom bra. Så fantastiskt det är att ha Cornelia och Sebbe så nära! De lekte på någon timma innan vi åkte till kyrkan igen. 
 
Oh, vad han är bra på att predika Stefan. Han har verkligen en gåva i det!!! 
Sen fika efter mötet tillsammans med härliga vänner.
Seth hade fixat glitter på söndax och det fick Tess låna :)
 
Och Tess kompis Stella fick också låna lite :). Fina, goa tjejer!!!!
 
På förmiddagen var det vackert väder, men under tiden vi var i kyrkan började det snöa galet mycket. Så när vi kom hem hade det nog kommit en halv till en decimeter. Killarna skottade av vår parkeringsplats. Skönt att inte ha mer att skotta faktiskt :) - en av fördelarna med att bo i lägenhet.
 
Tess och jag tittade på en liiiiiten stund, sen gick vi in så hon fick sova. 
 
Sen åkte Seth och Cornelia pulka och kälke igen hela eftermiddagen och Alexandra och jag satt och pratade. Tess har även börjat röra sig framåt - synd att säga att hon kryper... men hon rör sig. Och jag som tänkt att hon skulle vänta till efter jul... Jag trodde även att hon skulle hoppa över att krypa, eftersom hon tycker om att gå och far runt i sin gåstol eller går omkring när hon håller i oss. Hon har ju inte gillat att vara på mage, men nu börjar hon visst lägga sig frivilligt och försöker ta sig fram alltså. Ja, så kan det gå. Och det är väl bra det - även om det vore skönt om hon väntade till efter jul som sagt, så vi slipper jaga henne vid julgranen (det är egentligen bara därför jag vill att hon väntar).
 
Nu önskar jag dej en bra vecka framöver! 
Kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0