Sömn

Phu... Alltså detta med att lägga Tess går så i perioder - i hur lätt eller svårt det är alltså. Just nu är hon så att hon somnar gott och ganska enkelt i sin säng. Men efter en halv timma eller en timma vaknar hon och är jättesvår att söva om. Det kan ta flera timmar!!! Ibland får hon komma upp och sitta uppe och då är hon så nöjd och mysig, men så fort hon ska somna så krånglar hon. Det spelar ingen roll vad man gör! Ikväll har hon gråtit i en timma innan hon till slut somnade nu efter 22 och då är hon jättetrött. Det är grymt drygt faktiskt. Att lägga henne på dagen är inga problem... Tur att allt går i perioder och att man vet att det blir bättre (och så kommer det vara sämre i perioder också förstås).
Ja ja, jag försöker ha fokus på att vi alla har hälsan och mår bra i vår familj när jag börjar tappa tålamodet, men ibland är det svårt. (Jag försöker iaf hehe...)
 
På dagen är hon världens nöjdaste och gladaste. Lilla skrutt. Och det är ju väldans skönt att hon är det!!! Men jag ska inte sticka under stol med att jag ser fram mot att få kvällarna lite mer för mig själv eller för Stefan och mig när han är hemma.
 
"Vaddå mamma, jag är väl inte svårsövd...!
 
 
Då har jag fått ur mig det. Då ska det nog gå ett tag till hehe :). 
 
Kramkram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0