Stig Helmer och julklappar

Ja, men hörrni... Jag fortsätter på samma bana - ytterligare ett bildinlägg. Jag har haft galen huvudvärk hela dagen. Som tur var kunde Seth följa med en kompis hem efter skolan, så jag slapp ha dåligt samvete gentemot honom. Tess är ju oftast nöjd och jag har kunnat ligga på sängen stora delar av dagen ändå, eftersom hon suttit bredvid mig och lekt. Stefan såg till att komma hem ca två timmar mitt på dagen för att avlasta en stund, innan han var tvungen att dra vidare igen. Han kom hem ikväll vid 21 tiden igen så nu får han ta Tess om hon vaknar igen. 
Disken står odiskad i köket och det är rörigt här hemma, men idag väljer jag att se att jag - trots migränhuvudvärk - har lagat mat till Seth, sett till att Tess fått i sig mat och sådana viktiga saker ändå gjorts. Själv har jag mått för illa för att kunna äta, vilket brukar bli en konsekvens av huvudvärken. 
 
Men nu kommer bilder från dagen. Det blir roligare än att jag pratar på om huvudvärken.
 
Tess "Stig Helmer" sitter och leker på sängen.
 
Jag tror hon är rätt så lik mig. Jag älskade väskor och små saker att bära runt på :). Denna väska satt hon och lekte med jätteänge. Hon plockade i och ur saker om och om igen. 
 
 
När Seth kom hem flyttade vi oss till vardagsrummet och satt på golvet där en stund. Barnen provade de nya reflexvästarna vi köpte på IKEA igår.
Seth fick en som passade hans storlek, men Tess fick visst prova en vuxenstorlek ;). 
Lite mörk bild tyvärr.
 
 
 
Jag försökte slå in lite julklappar till Steff, när han nu inte var hemma och jag vill inte att han ska hitta dem oinslagna i mina gömmor. Men det var inte så lätt kan jag säga för Tess tar sig ju numera fram genom att åla sig på magen. Och kom och skulle vara med i julklappsinslagningen.
Mina barn! Som jag älskar dem!!
 
 
Nu ska jag sova och hoppas på att jag mår bra imorgon, för då är det luciafirande i Seths skola och det ser jag fram mot!!
Kram kram

Kommentarer
Postat av: Cecilia

Urs låt inte som någon toppen dag :( Hoppas att det har försvunnit till imorgon så att du kan njuta av luciafirandet.
Jag önskar att jag oxå kunde slå in lite julklappar.. men jag har inte ens orkat ut å leta å har inga bra idéer heller :( Men jag har ju 1½ vecka på mig :)
Disken å röran är det nog ingen annan än du som tänker på å skulle det vara det så är det bara att du visar dem var städsakerna finns så kan de städa :) Huvudsaken är ju att barnen fick mat å jag hoppas att du oxå fick i dig något!!
Ta hand om dig!! Kram

Svar: Nä, det är inte roligt med huvudvärk. Hoppas du hinner och orkar ge dig ut, annars är internet fantastiskt när man inte kan ge sig ut själv. Ta hand om dig massor!!!! KRAM
Maria

2013-12-12 @ 22:54:33
URL: http://katzja.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0