Hurra för Stefan 37 år!!

Idag har vi firat min absoluta favorit, Stefan!! Seth och jag klev upp före 7 så att vi hann fixa iordning frukost och klä på oss och så innan hantverkaren kom. 
Räk och äggmacka till Stefan och skink och ostmacka till Seth och mig. Och så presenter förstås. 
 
Stefan kör sömnrestriktion nu, då han lider av Insomnia. Detta gör att han går upp kl 5.15 på morgnarna och så drar han iväg och tränar. Så har det varit sedan nyår, förutom när han var rejält förkyld ett par dagar i januari. Idag tog han dock lite sovmorgon, eftersom det var hans födelsedag. Så efter frukosten drog han iväg och tränade och när han kom hem var det dags för mig att fara iväg till veckans barnmorskebesök. (Seth har varit hemma idag, då han är förkyld, hängig och lite feber). Hos barnmorskan var mina värden sisådär plus att jag inte känner så mycket rörelser från Gnutten så barnmorskan tog det säkra före det osäkra och ringde spec.mödravården, som ville jag skulle komma in och kolla Gnutten. Så kl 13 var jag där igen. Väntrummet var inte lika fullt som det brukar och på tv:n var det störtlopp, så väntan blev inte så tråkig. 
 

Jag fick ligga uppkopplad till en maskin som registrerar hjärtslag och rörelser under en hel timma. Det blev lite långtråkigt kan jag säga...
 
Allt såg bra ut. 
 
Sedan kollade de ultraljud igen (det sjätte på Gnutten) där de kollade fostervatten, navelsträng och rörelser. Återigen såg det bra ut. Skönt det!! Man känner sig nästan lite fånig som åker in och så är allt bra, men det finns ju anledning till att barnmorskan tycker det ska kollas upp och mina värden är ju inte klockrena. 
Efter två timmar fick jag åka hem igen. 
 
Vi var bjudna på middag hos Karro, Emil och Calle idag. De har erbjudit att göra det, eftesom vi inte har ngt vettigt kök nu och idag var enda kvällen Stefan kan under hela veckan. Och det passade ju bra på hans födelsedag och allt. Underbart. Skönt för Stefan att få bli bjuden på god mat idag! Såhär ser nämligen vårt kök ut i detta nu:
 
 
 
Idag har de lagt golvet och burit in alla skåp osv. 
 
Så att få komma till ett dukat bord i ett fint hem, med ballonger och allt, var gott! Dessutom med så goa vänner :).
 
 
Till efterrätt bjöds det på hembakade semlor. Smaskens. 
 
 
Seth var med och satt i soffan och tittade på film. Han pratar ju på som vanligt, men är i övrigt inte så pigg. Han orkar inte leka, som han brukar utan sitter mest.
Imorgon har de utedag hela dagen, så han får va hemma då också. Känns sådär att skicka iväg honom när han ändå tempar lite och hostar, snorar och nyser, om de ska vara ute och åka pulka hela dagen. Förhoppningsvis kan han gå till skolan på onsdag igen. 
 
Nu är jag helt förbi och det värker lite här och var så jag ska krypa ner i sängen helt och hållet. Stefan sitter och försöker komma på hur hans ena present fungerar. En egen kaffekvarn, som ska göra kaffet ännu godare :). Han har blivit en riktig finsmakare han :). 
 
Grattis min äslkling!!! Tack för att du är min!

Kommentarer
Postat av: Kristina

Åh ber att du åndå skulle få lite lugna dagar utan oro. Men det blir inte alltid som vi önskar .Men be kan man ju ändå och du är otrolig ändå på att låta glädjen lysa fram i det du skriver. Omsluter dig med kramar o förbönen

Svar: Tack för din uppmuntran goa Kristina!!! Beundrar dej!!! Kram
Maria

2013-02-12 @ 23:12:10
URL: http://ruach.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0