Inte alltid som man tänkt sig

Nä så är det, det blir inte alltid som man tänkt sig. 
Jag hade laddat för att gå till kyrkan idag - Steff predikade och det var länge sen jag orkade gå - men så klagade Seth på ont i magen och jag vågade inte ta några risker med tanke på hur många i hans klass som varit sjuka.
Så vi blev hemma. Han har varit lite blek om nosen och mest legat på sängen. Men han har ätit och varit pigg stundvis oxå så jag vet inte vad det var/är. Kanske bara trötthet...
 
Han har iaf haft gott sällskap av Frodo. De har en speciell relation de där två :). 
 
Vi tog oss en kort promenad i området för att leta fåglar. Han har nämligen i läxa att kryssa i vilka småfåglar han sett hemmavid. Tyvärr är det ju alltid mörkt när han kommer hem och då ser man inga fåglar. Jag vet inte vad det beror på, men vi har inte många småfåglar här. Inget kvitter knappt, men vi såg iaf några blåmesar och gråsparvar. 
 
Ute på fågelspaning. 
 
Och så har vi bakat en Ambrosiakaka. Inte världens finaste men god :). När jag var yngre hade vi en tant i vår församling - Rut i Berga - som gjorde såna kakor och jag älskade dem. Så ofta bakade hon en burk till mig, eftersom hon visste att jag gillade dem. Lovely! 
 
Så för att va jag, en ganska produktiv dag. 
 
Insåg att det "bara" är 62 dagar till beräknad födelse. Halleluja, säger jag till att det närmar sig! 
 
 
 Nu sitter Steff och tittar på ngn fotboll och Seth och jag tittar på barnprogram. Inte helt fel :). 
 
Så med det vill jag önska dig en bra vecka!! 
Stor kram! 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Berith Stenblom

Hej Maria! Jag läser Din blogg nästan varenda dag och har jag missat någon dag så läser jag i efterskott. Du skriver så intressant om Ditt och familjens liv och leverne. Dessutom är Du en fantastisk fotograf!
När det gäller lilla Gnutten hoppas jag verkligen att allt går bra. Vi drar i bönelinan!
Men nu till mitt ärende. Du skriver att när Du var yngre fanns det en tant som Du benämner Rut i Berga. Jag hajade till, min mamma hette ju Rut och bodde mycket riktigt i Berga. Men inte kan det vara min mamma Rut Du menar? Kan inte dra mig till minnes att mamma någon gång bakade Ambrosiakaka? Bakade gjorde mamma mycket och ofta, men Ambrosiakaka, nej. Fanns det någon Rut i något annat Berga? Det har jag också svårt att tro.
By the way, Du kan väl svara mig någon gång så får vi se om jag inte minns mammas alla kakor.
Ha en riktig bra vecka önskar Berith Stenblom

2013-02-04 @ 11:46:08
Postat av: Pastorsfrun

Hej Berith! Tack för dina fina ord!!!
Jo visst var det din mamma :). Hon gjorde såna kakor i långpanna till kyrkkaffet som alltid var efter mötena som var i Betania i Slätmon. De var fantastiska. Jag vet inte om hon gjorde dem ofta, men när hon förstod att jag gillade dem gjorde hon en burk då och då till mig! Det är såna barndomsminnen som värmer :)
Tack för att du kommenterar ibland. Uppskattas mycket!!!
Kram

2013-02-04 @ 13:09:50
URL: http://Pastorsfrun.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0