Mello 2:5 och andra funderingar

Hoppas din helg varit bra. 
Jag hörde någon reklam på radion häromdagen, där man sjöng att fredagen är den bästa dagen i veckan. Jag förstår vad de menar, men så gick tankarna vidare kring det. Om man så tänker för mycket, så är ju risken att man bara lever för fredagarna och helgen... Det blir inget bra liv. Varje dag behöver ju vara en så bra dag det går. Annars lever man ju bara till hälften, som jag ser det. Sen är det ju oerhört viktigt att ha saker att se fram mot då och då. Stora som små saker, som sätter guldkant på vardagen. Men det är ju ändå vardagen som är största delen av livet...
 
Nåja... Vår helg har varit bra. Seth och jag stannade hemma från kyrkan idag, dels för att jag inte mår bra, men också för att Seth fått feber och är förkyld. Den är inte så hög, men han är påverkad och hängig stora delar av tiden, så det kändes bäst att va hemma. När Seth gick förskoleklass var han sjuk jätteofta och jag också för den delen. Hela förra våren hade vi ju feber från och till, både han och jag. Sedan han började i första klass är detta andra gången han är dålig. Det är så skönt att det inte är lika ofta längre. Han har alltid varit mycket sjuk sedan han var liten. Vi fick ligga inne med honom som bebis när han hade rs virus och sen har det varit falsk krupp, nässelutslag, feber, influensa, förkylningar osv osv osv. Men nu är det ändå som att det vänt och det gillas skarpt. 
 
Han var hängig redan igår så han fick vara uppe och titta på alla bidrag på Mello, men sen gå och lägga sig. Jag tyckte det var roligt att Louise Hoffsten gick vidare. Märklig, men sann titel på hennes sång :). "Only the dead fish follow the stream". Så sant så sant. Jag tycker hon är fantastisk som kunde sjunga på det sättet trots att hon mår så dåligt. Jean Banan ger jag inte mycket för, men barnen gillar ju honom. Seth tyckte att SHW skulle vinna, eftersom de hade muffins med sig till scenen och så hade de snygga kläder. Ha ha. 
 
Jag tog ett så roligt kort på katterna igår. De är verkligen tvillingar de där två. Det går inte se skillnad på dem såhär:
Framifrån ser man skillnad på hakan och den ena är lite tjockare än den andra, men såhär syns det inte alls så bra. 
 
Farmor fick också sällskap när hon höll på med sin stickning. Den fick hon lägga undan, för stickorna och garnet fick inte vara ifred när Frodo la sig i hennes knä ;). 
 
Nu önskar jag dig en bra vecka på alla sätt!!
 
Imorgon fyller Steff år!! Då ska han för första gången på ca sju månader, inte behöva gå upp och göra frukost till mig, utan jag ska göra frukost till honom. Jag laddar med banan som jag ska kunna äta innan jag går upp ;).
Hurra för min älskling som blir 37 år!!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0