Mello 4:5

Ikväll är det dags igen :). Mellon fortsätter. Jag misstänker redan att jag kommer ogilla Army of lovers låt - eller deras framträdande i alla fall. Det är utefter vad jag läst om det som jag tror det. De ska alltid provocera och överdriva, särskilt när det gäller religion och jag gillar inte det. Det är min högst egna åsikt, men den har jag ju också rätt till :). Däremot kommer jag nog heja lite extra på Therese, som fick Utbultstipendiet förra året. 
 
Dagen idag har varit soft. Seth var på ett kalas mitt på dagen och det var ju bra så han fick träffa lite andra barn och leka. Han var nöjd iaf.
 
Nu i eftermiddag fixade han och jag dagens middag - tacos. Stefan ska predika imorgon så han har hållt på med det stora delar av dagen. Vi har även kollat på skid-vm förstås :). Då såg det ut såhär:
 
 
Nu tillbaka till tacosen... Jag fick go hjälp av Seth. Han ville skära och det fick han förstås, men jag förmanade honom hela tiden att va försiktig, hönsmamma som jag är.
 
 
Koncentrationen är hög. 
 
Nu ska jag plocka fram chips och ostkrokar :)
Kram 

Kommentarer
Postat av: Carro

Vi saknade er på tacokvällen i kyrkan;)!

Svar: Tack Carro. Känns bra att vara saknad :) Vi ville gå...Men jag orkade helt enkelt inte och eftersom Stefan predikar idag behövde han göra det sista med förberedelserna på det. Kram kram
Maria

2013-02-24 @ 00:12:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0