Nytt försök

Japp, då gör jag ett nytt försök med att ladda upp bilder från dagarna här... Hoppas det går.
 
Men först till något annat... 
Jag har en vän som nyss förlorade sin mamma hastigt. Oh, vad jag känner med henne och hennes familj och jag tänker på dem och ber för dem! Det är hemskt när något sådant händer. Vad viktigt det är att ta vara på "här och nu". Att ta vara på varandra. Inte vänta med att säga det där man tänkt säga, utan verkligen göra det, innan det är för sent. (Då menar jag positiva saker, eller om man har något man behöver göra upp med någon.) Att ta vara på de stunder och dagar man har tillsammans. 
 
Nu tillbaka till Hampe...
Jag laddar nu upp bilderna från igår och de blir i lite olika storlek tyvärr... Hoppas det fungerar idag. 
 
Igår var det alltså Hampe Battle, där varje lag ska ta ett ägg genom en bana. RIktigt roligt att se! 
 
Vårt lag "The fantastic four", som kom trea i Hampe Battle... 
 
 
 
Seth fullt fokuserad på sin uppgift att ha ägget stilla på magen, så det inte ramlade ner och gick sönder.
 
Sen blev det äggkastningskrig mellan Jakob - som numer är ungdomspastor i Avesta - och Stefan... Ja, vad ska man säga? Boys will be boys :)...
 
Jag tror faktiskt att det var Jakob som startade det hela... men Stefan är inte sen att haka på. 
 
Några av tjejerna från Avesta är med och leder lovsång på mötena. Oh, jag är så stolt och glad ända in i hjärtat!! De är så fina både innuti och utanpå. De strålar och sjunger fantastiskt. Ja, superlativen flödar, men jag menar varje ord!! Jag är sååå glad för dem!
Alicia, Amanda och Rebecka från Avesta och så är det Fran också, från Västerås. Det är hon som är ledaren för lovsångsledarna. 
 
På kvällen hittade Seth en kompis... De tittade på varandra och så sa Seth: "Jag känner igen dig". Killen svarade: "och jag känner igen dig". "Jag heter Seth". "Jag heter..." Och så kom de fram till att de träffades här förra året och lekte. Nu gav de sig ut på pantflaskorjakt. De fick ihop så de kunde köpa en nachotallrik, som de delade på samtidigt som de tittade på film i vårt förtält. Så härligt och roligt! 
 
Idag har varit värmande sol blandat med blåst och moln. En riktigt härlig dag. Det är roligt att se Seth i denna miljö. Vid badstranden träffade han på några barn, vars föräldrar hjälper till här på lägret. Killen var tre år och Seth satte sig och lekte med honom. Någon halvtimma senare kom det ett gäng ungdomar och badade och då busade han med dem. Vilken gåva för honom att kunna vara med så många olika åldrar och verka trivas oberoende på hur gamla de är som han är med. 
Här är en bild när han springer och sprutar vatten på en kille (som är med på det). 
 
 
Thea är alltid roligt att busa med :) Här får hon sig en dusch, när hon och några till förbereder "Sänka skepp"... Den varianten när varje lag har några som ligger ner och är skeppen och så kastar man vattenballonger på dem och det lag som får alla personer träffade åker ut... Kul idé!!
 
Det är härligt att vara här! 
 
Nu går ögonen i kors på mig, så jag stänger ner och säger god natt!!
Stor kram min vän och kom ihåg att ta vara på dig och de dina!!
 

Kommentarer
Postat av: Anonym

Hej Maria!
Jag såg bilderna från ert lag. Arvid som bär Seth är min brorsas son. Hälsa. Malena

Svar: Haha, vad roligt! Vad liten världen är ändå :) Kram
Maria

2013-07-04 @ 12:59:07
Postat av: Berith Stenblom

Hej Maria! Vad jag gläds med Dig och Din familj! Lilla Tess som naturligtvis är medelpunkten, det kan Du gott unna henne. Och Dina fina bilder! Wow, säger jag bara, Du och Din mamma och hela familjen tar så fina bilder så jag blir alldeles överväldigad. Din mammas bild från Hisneklint är ett favoritmotiv för mig. 2008, när vi flyttade från Berga, tog vi (Sven-Eric, min bror, hans fru Ulla och min Hans och jag) min födelsedagstårta och kaffe med oss söndagen den 12 maj (fast min födelsedag är den 11 maj) och besteg Hisneklint. Uppe på toppen åt vi tårta och drack kaffe och tittade på utsikten. Förra sommaren, 2012, tittade vi på Hisneklint "nerifrån" så att säga. Vi åkte med Sven-Erics fina båt.
Nu kommer det att bli ett litet uppehåll från min sida med att läsa och titta på Din blogg. Hans börjar sin semester och vi åker till Hönökonferensen några dagar. (Var på Torp-konferensen hela midsommarveckan, så jag kan känna lite av Dina "vibbar" med Nyhem, Hampe mm).
Hälsa Din familj och särskilt till mamma och pappa och mormor och morfar.
Kram från Berith

Svar: Jag älskar Histneklint. Det är oerhört vackert där! Hoppas du får en fortsatt fantastisk sommar!
Kram
Maria

2013-07-05 @ 12:04:57
Postat av: Alexandra

♥♥♥

Svar: <3
Maria

2013-07-11 @ 00:29:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0