Seth, Lucas och Oliwer

Hej i sommarhärligaunderbarafantastiska värmen. 
Håll i dig, för nu kommer ett inlägg med maaaaaassor av bilder.
 
Idag mina vänner, har vi haft Lucas och Oliwer här. Seth var så glad innan de kom klockan 9 och gick och sjöng, diskade och vattnade blommorna. Jajemensan, det gjorde han trots att det inte behövdes :). Goa unge. De är ju hans första bästa vänner. De hängde alltid ihop i Avesta, dels för att vi bodde typ 500 meter från varandra, för att vi föräldrar trivs ihop, för att de var hos samma dagmamma och för att vi var med i samma kyrka...och naturligvis för att de gillar varandra. Jag vet inte hur många gånger jag idag har hört "give me five, give me ten, du är min bästa vän" :).
 
Kl 9 dök de alltså upp och föräldrar och lillasyster drog vidare österut för bröllop, där de skulle sjunga. 
 
Först drog vi iväg till Leken och badade. Stefan fick ta motorcykeln, eftersom vi inte fick plats i bilen. Han jobbar idag och har förberett sin predikan till imorgon, men var med vid badet. Jag vågade inte vara själv med tre killar och Tess. Man ska ju inte lämna badande barn utan uppsikt en sekund... Så det var skönt att Stefan kunde vara med. 
Oh, vilken skön förmiddag!!!
Vattnet var varmt och skönt. Jag badade fötter och ben, men vågar inte riktigt bada vanligt än. Vet inte heller om jag kan ha mina badkläder, eftersom jag fortfarande har många gravidkilon kvar. 
 
Vi hängde i skuggan Stefan, Tess och jag, medan killarna värmde sig i solen när de badat. (De var insmorda med solskydd). Tess kan ju liksom inte vara i solen, så vi fick vackert hålla oss i skuggan. Men i Leken är det så bra för det finns skugga nära vattnet så man har full uppsikt över barnen när de badar. 
 
Vattenmelonpaus.
 
Goa killar.
 
 
Älskade goa Tess. 
 
 
Efter lunch åkte vi hem, men killarna, Tess och jag åkte efter en stund in till Örebro och kollade på Open Art. :)
 
Hunden och barnen...
 
De tre musketörerna :).
 
En gigantisk kotte och tre buskillar. 
 
De tre musketörerna och en stor kissande staty... 
 
Ja, du kan ju tro att detta var den roligaste konsten, enligt alla tre :) ha ha. 
 
Vårt fina slott. Jag funderar på att bli landshövding så jag kan bo där om jag vill ;). (Inte med i Open Art, det finns i stan året om för oss att titta på.;))
 
På ett av torgen, vid slottet, stod denna gummianka bland massa små vattenfontäner. Jag träffade goa vänner och pratade en stund med dem, så killarna ville springa runt i vattnet. Visst sa jag, blöt inte ner er för mycket bara... Jo säkert!
Efter en liten stund kom de och var halvblöta... Jag sa att de inte behövde blöta ner sig mer, men det gick ju sådär:
 
 
 
 
 
 
 
Men oj, vad kul de hade!! Och det var så varmt, så jag tyckte inte det gjorde något. De kunde nog ha sprungit där än, så roligt hade de. 
 
Efteråt fick de sitta i solen och värma sig med en glass... Ja, solen värmde iaf och glassen var god :).
 
En del av Open Art är ju en tejptunnel vid slottet över ån, som man kan krypa i. Killarna ville ge sig på´t, så det fick de. 
 
Lucas började...
 
Oliwer var strax efter. Man fick bara vara två åt gången, så Seth fick testa efter dem. 
 
 
Nöjda och glada vände vi tillbaka till bilen. 
 
Oliwer är en sann klätterapa. Han kan klättra på allt! Och då menar jag allt. På väg till bilen hittade jag honom såhär helt plötsligt :) haha. 
 
Väl hemma tog vi det lite lugnt. Iaf jag och Tess. Det var så otroligt varmt så hon fick ligga i bara blöja när jag lagade mat. 
 
Men det var hon rätt så nöjd med. 
 
Efer en del om och men sover de nu. Omet och menet har Seth stått för. De andra killarna somnade som de skulle, men Seth hade det svårare - som vanligt när det inte är riktigt som det brukar. Dessutom är det ju varmt. 
 
Nä, nu ska jag avsluta detta låååååånga inlägg. Jag har en fundering gällande Tess som jag vill fråga dig om, men jag får ta det imorgon. 
Sov gott!! 
 

Kommentarer
Postat av: Johanna

Barn och vatten! Helt omöjligt för dem att hålla sig torra när det finns vatten i närheten, men de kan i alla fall sysselsätta sig ungefär hur länge som helst när det finns vatten att roa sig med!

Vilket läckert babygym, förresten!

Svar: Visst är det så. Vatten är toppen!! :)Gymmet har jag lånat av svägerskan och är ett IKEA tror jag.
Hoppas du njuter av ditt sommarlov :) (Det verkar ju så på din blogg och fb :D)
Maria

2013-07-13 @ 22:44:30
URL: http://livet-enligt-johanna.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0