Hannadag, musikråd och marknad

 Hejsan vänner.
Jag har som intention att blogga varje dag, men det är visst svårt att få till i mitt hektiska småbarnsliv ;). Hihi. Jag tycker att jag har det lugnt, men det är svårt att få till just detta att sitta och skriva, eftersom det är mycket bärande av liten Tess. 
 
I måndagskväll var ju Robert och Pernilla här och planerade bröllop tillsammans med oss. Vi ska nämligen vara värdar tillsammans på ett bröllop. De är så goa våra vänner. Det syns att de varit gifta ett tag, sittandes exakt likadant utan att tänka på det. ;)
 
Igår hade Seths skola Hannadag. Det innebär att alla får Hannapengar och så köps och säljs det. Seths klass sålde rygg och nackmassage och så var det loppis. Seth kom hem med massa grejer, men jag måste säga att det iaf var saker han faktiskt vill och kommer leka med. Han hade även en ansiktismålning som gjorde att jag knappt kände igen honom när han kom. Det var faktiskt på kläderna jag såg att det var han när han kom nerför trappan. 
Otäcking :), men en fin sådan.
 
Igårkväll var det barnkören Salt och sedan hade vi musikråd hemma hos Robert. Oh, så gott att kunna vara med igen :). (Musikrådet är alltså vi som har ansvar för musiken i församlingen och under graviditeten har jag ju inte kunnat vara med.)
 
Tess och Seth var med hem till Robert, eftersom Stefan hade jobb. Tess hängde med oss och Seth lekte med Meja. 
"Bestäm något bra nu" ;)
 
Idag gick vi på Marknadsafton som är här i Örebro varje år. Affärerna är öppna länge och så finns det knallar lite överallt. Jag kunde inte låta bli att ta kort på dessa tjejer när jag såg dem. Jag önskar jag kunde ha såna skor igen, men det kommer nog snart när jag gått ner mer i vikt. Det såg bara så obekvämt ut att gå med dem på kullerstenen. De har bra balans tjejerna. Imponerande tycker jag! 
Det är visst modernt med kort a´la 60-tal igen...
 
Idag hämtade vi ut ett paket till Tess, som hon fick av mormor. Jag har inte tagit kort på dem än, men det var byxor och klänningar i långa rader, samt ett par nya virkade skor. Jättefint!! Kläderna är lite stora än, men dem växer hon nog snart i, såsom hon växer. Hon fick även en solhatt, som var så söt. :)
 
Det högra kortet är från vår promenad på Marknaden, då hon hängde i sjalen och sov mest hela tiden. (På kortet var hon dock vaken, men somnade snart om igen.) Så otroligt smidigt att kunna ha henne i bärsjalen iställetl var i vagn när man går bland allt folk. 
 
Idag när jag tog min promenad på förmiddagen så mötte jag två tjejer på cykel. De kanske var 15-16 år. De skrattade och pratade sådär som bara tjejer i den åldern kan. Det påminde mig om mig och min barndomsbästis Linda, när vi skrattade och fnittrade åt det mesta och alltid hade hur mycket som helst att prata om. Vi umgicks i skolan hela dagarna och sedan pratade vi i telefon tre-fyra gånger på kvällen. Oh, vilken vänskap och vad den betytt mycket för mig! Jag tänkte även vidare på det där med att se det roliga i saker och att kunna skratta sådär - även som vuxen.
 
Detta inlägg har tagit ett par timmar att skriva... Nu ska jag borsta tänderna och sedan sova. Imorgon är en fullspäckad dag med mycket roligt!! Återkommer om det imorgon - hoppas jag :)
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0