Bästa familjen!!

Hej hej
Idag är det lite konstigt för mig, för Seth är på Vips själv för första gången. Jag mår tyvärr inte alls bra, så vi bestämde att Stefan skjutsade ner honom och var med en liten stund och så hämtar jag när det slutar. Stefan brukar ju inte kunna skjutsa eller vara med, eftersom alla som är ledare på ungdomssamlingen på kvällen träffas kl 17:30 och pratar ihop sig och ber. Men ikväll är det lite annorlunda då de ska till en annan kyrka som ligger i närheten av där vi bor. Så han lämnade bilen här, på väg dit. Skönt om Seth kan tänka sig att vara med utan mig.
 
Annars har det inte hänt mycket. Jag är inne i en dålig period nu helt enkelt. Orkar ingenting och mår jättedåligt. Ska bli skönt att träffa barnmorska och specialistmödravården igen nästa vecka. 
 
Jag är så oerhört välsignad med en fantastisk familj! Jag har ju varit lite bekymrad över hur allt ska gå nästa vecka när Stefan är i Bradford, England. Men nu har det ordnat sig tack vare min underbara, underbara familj. Mamma kommer ons-fre och är här med Seth och mig och svärmor Inger kommer fre-sön. Stefan åker ju på onsdag och kommer hem natten mellan sön och mån. Så allt ordnar sig tack vare världens bästa mammor :).
 
Nähä, nu ska jag snart hämta Seth (måste komma ur mina piratmysbyxor och ta på mig långbyxor, för än så länge är det ju vinter ute...). När vi kommer hem blir det fredagsmyyyyyys som vanligt med Gladiatorerna och chips. Synd att ändra på ett vinnande koncept, eller hur :)!? 
 
Jag önskar dig en skön helg med mycket sol, värme, vila och roliga saker.
 
Avslutar med ett par suddiga kort på goa katter. De blir suddiga eftersom de inte är still... De låg bredvid mig idag, som de brukar göra, och tvättade varandra. Här är det Gandalf som tvättar Frodo. Mysiga, fina katter. 
 
 
 
KRAM

Kommentarer
Postat av: Anne

Tack gode Gud för dina fina släktingar! Höll på att gå i bitar när jag hörde att du och Seth skulle vara ensamma!Inte på ett kritiskt sätt, naturligtvis inte.. ;-) Du avbad dig ju det i inlägget! Men det gjorde mig nästan sjuk till sinnes. Nu kan vi andas ut! Hoppas ni får en fin helg! Kram.

Svar: Vad du är go Anne!!! Tack för din härliga omsorg!!!! Stor kram
Maria

2013-03-08 @ 20:47:45
Postat av: Johanna

Vad skulle man göra utan mamma och svärmor?! Glad att du får hjälp!

Svar: Ja, vad skulle man göra... Är så tacksam att de finns i våra liv! Det är ju inte på något sätt självklart.
Maria


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0