Fruktkonsert

Hej hej.
Idag bloggar jag från telefonen och då blir bilderna längst ner i i lägget, bara så du vet.
Jaha, idag är sista dagen som 34:åring. För ett år sedan hade jag och Seth precis haft influensan och jag hade feber fortfarande. Trots det åkte vi iväg till Bradford (den 21/3). Jag var feberfri nästan hela resan men rejält förkyld. Är glad att Seth varit frisk sååååå mycket mer i år än vad han någonsin varit sedan han föddes. Jag var ju också sjuk mycket förra året och har sluppit vara det i år. Skönt för jag vet inte om jag skulle orka med feber och sånt nu när jag mår såhär. Det räcker att jag haft magsjuka några gånger sedan jag blev gravid...

Det var ju inte det jag skulle skriva om...

Idag har vi varit på Fruktkonsert i Seths skola. Det var klasserna 1-3 som hade denna under ledning av Pelle Ankarberg - deras musiklärare. Coolt att de har en sån otroligt begåvad musiker som lärare tycker jag.
De sjöng sånger av Gullan Bornemark, som alla handlade om frukt. Urmysigt och bra. Efter samlade man in en frivillig gåva som går till skolan som Seths skola är med och bygger i Kenya. Riktigt bra!!!
Bilder från konserten kommer här nedan.

I övrigt har jag inte gjort så mycket idag. Har försökt damma lite och plocka undan lite. Jag har varit så yr så jag har spenderat största delen av dagen i sängen.
Jag börjar bli nervös inför förlossningen! Den kan ju bli vilken dag som helst och det är inte kul med förlossningar!! Det gör ont! Fruktansvärt ont! Hua. Hoppas allt går bra! Jag är så dubbel inför förlossningen. Både nervös och samtidigt längtar jag! Jag längtar till att träffa Gnutten och till att få tillbaka livet... Känns som att jag inte riktigt levt sedan slutet av juli. Samtidigt är det ju dagarna som går, som är livet. Så riktigt så drastiskt är det ju inte. Klart jag levt, så gott jag kunnat, men det ska bli skönt att kunna vara social igen, orka gå till kyrkan, orka ha Seths kompisar här hemma osv osv.

Jaja, nu kommer ett par bilder från fruktkonserten.
Kram


Kommentarer
Postat av: skrivmoster

Det är spännande tider nu! Snart har ni er lilla dotter här och du börjar snart att komma tillbaka till det normala. Du har haft en särdeles tuff tid men vet, att belöningen är desto större.

GRATTIS på födelsedagen också! Hoppas det blir en fin och rolig dag! Kram!

Svar: Tack!!
Maria

2013-03-20 @ 09:03:26
URL: http://skrivmoster.bloggplatsen.se
Postat av: Kristin

Hej!
Grattis i förskott på födelsedagen. Förstår att du längtar efter er dotter samtidigt som en förlossning gör så ont. Hoppas du får en bra förlossning och att du inte behöver vänta så länge till.

Svar: Tack!!
Maria

2013-03-20 @ 14:54:20
URL: http://foretagarmamma.wordpress.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0