Good Friday!!!

Glad Påsk min vän!!!
Idag är det Långfredag, eller Good Friday, som man säger i England. Så bra namn.

Jag började dagen med att åka till förlossningen. Inte för att föda barn utan för att kolla mina värden och bebisen. När det är helg är det dit man åker istället för till specialistmödravården.
Allt såg ok ut. Läkaren undrade om jag ville bli igångsatt men nu är jag så inställd på tisdag så det ville jag inte när det inte var ett måste för bebisens skull. Det är ju en annan sak om det kommer igång av sig självt...

Marcus, Lovisa och barnen kom hit på lunch och fika. Roligt att få göra något såhär i påsk, men på en väldigt lagom nivå såhär. Haha de fick ta med egen lunch och vi köpte lunch till oss. Bra värdar vi är va?? Men jag orkar helt enkelt inte bjuda alla och Stefan var ju inte hemma på förmiddagen. Inger kom hit ungefär samtidigt som Marcus och Lovisa. Hon ska spendera sitt påsklov här nu när det är bebis på gång. Bra där!

Farmor och Seth har spelat spel och pusslat tillsammans. Det är lite av deras "grej".

Bilder från dagen kommer här nere, lite huller om buller :).

Hoppas du haft en bra dag!!
Nu avslutar vi vår dag med film, chips och ostkrokar. Lovely!!
Kram kram


Kommentarer
Postat av: Anne

Det är såna goda vänner man ska odla. Som man kan umgås med när omständigheterna är som mest märkliga och ibland besvärliga. Såna som förstår och accepterar. Det är väl att ha och att vara en sån vän som kan ge ett "perfekt" liv på riktigt och inte perfektionen som yta? Glad att det finns i ert liv! Jag önskar dig en god påsk och allt gott inför nästa vecka. Ser verkligen fram emot ankomsten med spänning! Och att du ska få må bra igen Kram

Svar: Ja visst är det viktigt och härligt!! Glad påsk önskar jag tillbaka!! Nu är det inte långt kvar :) wihoo :) Kram
Maria

2013-03-29 @ 22:53:19
Postat av: E-K

Hej du!
Tänkte bara på det där med att bli igångsatt... Jag gick ju över rätt rejält med J och hann höra en del som inte var så uppmuntrande om att bli igångsatt. Sedan blev det ju så ändå, och jag måste säga att jag inte förstår vad folk menar - inte om att förlossningen skulle bli jobbigare iallafall. Den förlossningen var inte svårare än de andra två. Så oroa dig inte för det!
Kram!

Svar: Tack för uppmuntran. :) Det som är stora grejen som jag fattat det är att livmoderhalsen inte är mogen och då är risken större för akut snitt. Men junärmre man är bf desto mognare är den. Så bättre att bli igångsatt v 39 än 37 tex Om man nu inte måste... Jag hoppas jag är mogen och att allt går bra... Skönt att höra att du inte tyckte det var jobbigare iaf :) det ger mig hopp. Kram
Maria

2013-03-29 @ 23:01:12
Postat av: Jenny

Klart man hoppas på att det ska dra igång av sig själv men ibland behöver naturen lite hjälp på traven. Hoppas det löser sig på ett bra sätt för dig.
Det vore himla skoj att få se en helfigursbild på dig, det är så fint med stor mage!
Kram Jenny

Svar: Ja, visst är det bra att man kan få lite hjälp på traven :). Pratade med svärmor ommät hennes syster föddes för 60 år sedan. Hon låg i säte och fastnade med axeln i bäckenet på ngt sätt så bm slängde sig på magen för att få ut henne och ut kom hon.... Glad att man använder snitt nu om dét behövs. Vi får se hur det blir med bild... Jag kanske kan göra det men jag vantrivs så med mig själv nu så det är inte så kul. Men jag ska överväga det :)
Kram
Maria

2013-03-30 @ 21:56:15
URL: http://ebifamiljen.blogspot.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0