Hemma - igen

Japp, nu är jag hemma igen. Skönt!! Men också frustrerande. Jag skulle ju så gärna vilja vara hemma med en bebis utanför magen istället för i... Fick träffa en jättebra läkare idag. Alla olika jag har träffat har varit bra, men denna var inte - verkade iaf inte vara - stressad utan satt ner och pratade med och lyssnade på mig. Jätteskönt. Ingen stress, som det ofta är annars när man träffar läkarna. Jag fick permission över helgen kan man säga, men ska tillbaka på måndag morgon igen, så får vi se hur det är då. Jag försökte förklara för denna läkare hur jag mår och att det känns som att kroppen kommer lägga ner när som helst och hon visade förståelse för att det är jobbigt, men man vill inte sätta igång någon förlossning så länge som bebisen mår bra därinne och jag kan förstå det, eftersom igångsättning egentlgen inte är bra. Så jag ber och hoppas att lilla Gnutten ska behaga komma ut av sig själv - typ nu. 
 
Men jag tycker nog de behöver måla om på sina ställen på BB. Såhär såg väggen ut vid min säng:
Inte jätte fräscht. Men det är trevlig och bra personal och det är ju huvudsaken det. 
 
Från mitt fönster såg vi - Stefan och jag - när en hellikopter landade och antagligen hämtade någon som skulle till Ackis i Uppsala. Eller lämnade någon. Det vet ju inte jag, men det stod "Intensivvård Akademiska" på hellikoptern, så det är därför jag antar det. Lite aktion sådär på förmiddagen. De är skickliga de som flyger hellikopter. 
 
Så, så är det med mig. Jag hoppas att jag ändå ska må så pass bra över helgen så jag kan vara hemma och inte behöver läggas in igen. Planen är att imorgon ska jag och Seth baka lite påskkakor. Ett tips jag fick på Nyhetsmorgon på TV4. Man gör helt enkelt mördeg och stansar ut figurer och sen kristyr på det. Som pepparkakor, fast annan deg. Det kan jag göra sittandes och jag vill så gärna göra något påskigt med Seth. Han är så glad att han har påsklov och undrade idag vad vi ska hitta på... Ja, det går ju inte säga något alls, eftersom det beror på dagsform osv. Tycker så synd om honom som får dras med en mamma som inte orkar någonting just nu... 
Något kul som hänt idag är att soffan äntligen kommit. Jag visar kort sen när vi fått iordning mer i rummet. Just nu är det lite rörigt med kartonger och plast osv, som soffan levererades i. Men det blir jättebra! Stefan ska ägna morgondagen till att försöka få iordning vardagsrummet och sedan umgås med Seth. Vet inte om det blir tv-spel eller något annat. Det brukar vara Seths önskan att få spela tv-spel när de har sina pappa-Seth stunder. Seths cykel ska väl fram också, så de kanske tar en tur med den. Det börjar ju iaf bli bart på cykelvägarna och han längtar efter att få börja cykla igen. 
 
Tack ni som skickar små hälsningar och tänker på mig. Det betyder så mycket. Trots att det känns som att jag inte orkar mer så är det ju högst två veckor kvar nu och det är ju ingenting om man tänker att jag mått dåligt i åtta månader nu... De har nämligen sagt att jag inte ska gå längre än till v. 40 och det är ju om två veckor. Gott!! Längtar!
 
Hoppas du får en fin helg!!
Kram 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Johanna

Har du nåt bra recept? Vad använder ni för att stansa ut kakorna? Låter som en bra idé!

Svar: Jag tänker ta de neutrala pepparkaksformarna typ kaniner osv. Jag har googlat recept så det blir vanligt med socker, smör och mjöl...Kristyr gör jag oxå efter recept som jag googlat. Kul att du också vill testa.
Maria

Postat av: Jenny

Hoppas du får en skön helg och att lillis vill komma snart, kram och ta hand om dig!

Svar: Tackar Jenny!! Ja, hoppas hoppas hon kommer NU!! :), men det verkar hon inte göra... Men nu är det ju inte långt kvar.
Maria

2013-03-23 @ 10:33:27
URL: http://ebifamiljen.blogspot.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0