Mamma är här

I förmiddags åkte Stefan iväg till Arlanda för att därifrån åka till Manchester med flyg och sedan buss till Bradford. Förra året när vi var i Bradford (en timmas resväg från Manchester, ungefär), så var vi ca 45 st som åkte. I år är de ca 70. Jättekul!
Det är något som heter "teamträningsskolan" som åker dit. Det är ungdomar som halvtid går i skola och halvtid har praktik - typ - i kyrkan. Vi har tre sådana i vår kyrka nu och efersom Stefan är handledare till dem, är det bra att han följer med på resan och förra året var alltså jag också med. De kommer vara på en superbra konferens med bra talare och fantastiska musiker.  
 
I förmiddags hämtade jag också mamma vid tåget. Underbara mamma, som kommer hit och hjälper mig, nu när det är som det är. Det var inte svårt att få med sig Seth hem från skolan när mormor var med och hämtade. Imorgon ska hon dessutom med till skolan, eftersom Seth har önskat det. 
 
Mamma har bakat en del nu på eftermiddagen. Ljuvligt att kunna fylla frysen med bullar och rågbröd. Mamma tyckte jag ska ha lite i frysen, eftersom jag - eller vi - fyller år nästa onsdag. Vi har ju samma födelsedag hon och jag och jag vill ju gärna att Gnutten kommer då också, men det kan man ju inte bestämma över :). 
 
 
Gandalf har nu hittat en skön sovplats i spjälsängen. Det tog sin lilla tid innan hon kom på att hon kan ligga där, men nu gör hon det. Mysigt tycker jag, men vi får väl se hur det blir när Gnutten kommer...
 
"Nu i ro, slumra in, allra käraste min..."
 
Frodo, hon föredrar att ligga på kuddar, som prinsessan på ärten hon...
 
Seth hittade lite av sina skämtartiklar han har fått i omgångar vid födelsedagar. Oh, vad jag skrattade när han kom instudsandes till mig såhär:
 
Kom just på att jag missade programmet på tvåan där Tomas Sjödin är med idag och berättar om att han förlorat två av tre söner. Typiskt, jag hade tänkt se det, men får väl titta på playen imorgon istället. 
 
Jag har varit vaken sedan tretiden imorse, eftersom Gandalf väckte mig och så kunde jag inte somna om. Så jag kommer nog somna när som helst nu, tror jag. 
Hoppas du får en god natt!!
Trackback
RSS 2.0