Lite bättre.

Hallojsan kära vän!
 
Idag har jag mått bättre, tack och lov! Det hjälpte nog att ta en "day off", även om jag inte är helt på banan än. Sen hjälpte det ju inte till att Tessiluttan bestämde sig för att vara vaken mellan 3 och 5 inatt. Glad och jollrandes låg hon mellan oss, tills Stefan tog med henne ut i vardagsrummet, där hon fick sitta och jollra bredvid honom i soffan istället. Jag slumrade en stund då iaf. Skönt att hon oftast är en glad filidutt, den där ;). 
 
Jobbet gick bra. Tur att det är roligt att åka dit, när man är supertrött, för då får man energi ändå - och så vetskapen att det bara är en dag hjälper ju till förstås. Några av mina patienter hade såna här "Breakthrough moments" och det var så härligt. Då känner man att jobbet är så värt!! 
 
Sen har vi haft musikråd ikväll igen, så jag och Tess drog hem till Johanna när jag kommit hem från jobbet, eftersom det var där vi var ikväll. Härligt gäng :).  
 
Hur har din måndag varit? Hoppas du haft det bra!
 
Haha, hittade denna bild, som jag fick av mamma efter barnvälsignelsen. Det är ungefär såhär jag ser ut på många bilder :). Varför se normal ut när man kan se ut såhär?
 
 
Jaja, mamma ville ha en vanlig bild också, så det fick det bli:
Tessiluttan vet inte ens att hon är med på bild hon...
Sötnöt. 
 
Ha det så gott, min vän!!
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Kristina

Fina levande bilder på dig. Tack för texten på Himlen måste sakna en ängel. Fin

Hoppas du kryar på dig Kramar

Svar: Tack härliga du.Jag önskar dig detsamma!!
Kramar
Maria

2013-11-21 @ 13:36:05
URL: http://ruach.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0