Sovmorgon och promenad.

Hej hej friend! 
Nu är det äntligen fredagkväll. Trots att jag är hemma, nästan hela tiden så är det skönt när fredagkvällen kommer. Helgen betyder att man inte måste skjutsa till skola och att Stefan är hemma lite mer. 
Denna helg är iof full med grejer. Imorgon är det föreläsning och samtal med Hanna Möllås och Leif Carlsson om stärkt självbild och att vårda sin parrelation. Det ska bli spännande. På söndag sjunger Johanna och jag i kykan och på kvällen ska Seth på kalas. Så det kommer nog va fullt upp. 
 
Igår var Therese här och hon hade sytt så söta, fina mössor till Tess och mig. När Seth kom hem från skolan frågade han henne om hon kan sy en likadan till honom, men blå :)
Fina va??
 
Stefan kom ju hem igåreftermiddag/kväll och vi hann äta middag tillsammans innan jag for iväg till kyrkan för att öva inför söndag, då jag alltså ska sjunga med Johanna. Tess stannade hemma med pojkarna och jag kände mig så konstigt halv, men det var skönt att kunna ha fullt fokus på övningen. 
Stefan och jag hann "Catcha up" lite innan vi somnade. Skönt att få prata om vad han gjort och vilka intryck han fått under de dagar han haft borta och detsamma för mig. 
Imorse tog Stefan barnen så jag sov till 8:30!! (minus en timma mellan 6-7 då Tess var vaken) Så skönt och jag kände mig genast fräschare. 
 
Såhär såg det ut i soffan innan 7. Stefan jobbar ju till tidigast 24 inatt, så det är lite tidigt för honom att gå upp vid 6. Så barnen och jag hängde i soffan till 7, då Stefan gick upp och tog över. 
En suddig bild, men det var så mysigt när Tess la sig på kudden och vilade... Så jag var tvungen att ta med den. ;)
 
Tess och jag skjutsade Stefan till jobbet och sedan mötte jag upp Emma, Sofie och Matilda med barn och så promenerade vi i det härliga vädret vid Naturens hus :). Jag glömde min telefon hemma och kände mig helt naken. Jag vill alltid kunna ta kort och kunna bli nådd från Seths skola om det är något!! Men Emma lät mig ta lite kort från hennes telefon, så jag kan blogga ändå ;)  (De känner mig visst haha). Och jag ringde på Sofies telefon till Stefan så han visste att jag inte var nåbar på min egen telefon.
 
 
Galet vackert!!
 
I
 
Det skiljer bara två dagar på dessa töser och lika stora är de också i längd och vikt (give and take lite)
 
Nu ikväll har vi varit på VIPS, som vanligt. Snart blir det nog sängen. Jag gillar när båda barnen sover, såhär på fredagkvällen och jag själv kan lägga mig i sängen tidigt och läsa eller titta på tv. 
 
Måste bara visa en fin orkidé vi har här hemma också innan jag säger hej då för idag:
 
Jag gillar idén och tycker den är fin :).
 
Nu önskar jag dig en skön och bra helg!!!
Ta vara på dig själv och de i din närhet. Leenden kan förändra en persons dag, så var generös med dem :)
Stor kram!!
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Johanna

Fina mössor och vackra höstbilder!

Svar: Tackar ;)
Maria

2013-10-11 @ 22:30:03
URL: http://livet-enligt-johanna-blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0