Spruta

Hej hej igen.
 
Hur står det till? 
Här är det tröttmössa på... Tess sov inte så bra inatt, så jag är trött. Jag fick sova till åtta iaf, eftersom Stefan fixade med Seth på morgonen och skjutsade honom till skolan. (Tess vaknade vid åtta, annars hade jag fått sova längre.) Inatt är Stefan iväg med sina kollegor, så jag hoppas på en bra natt nu, eftersom jag måste upp tidigt och få iväg Seth till skolan. 
 
Jag fixade och grejade här hemma idag på förmiddagen. Mamma och pappa kommer imorgon och de firar då bröllopsdag och Tess blir sex månader imorgon så det ska firas. ;) 
En promenad på förmiddagen satt fint i min förkylda och trötta värld :)
Visst är det vackert!!
 
Tess sov skönt.
Gos!
 
Sen hämtade vi Seth och åkte hem, spelade lite Skip-Bo, åt mellis och lite sånt. Sen tillbaka till skolan, där Seth skulle få vaccin. De har visst ändrat när man får vaccin... När jag var barn fick man som bebis, vid sex år och sedan i fyran och sexan. Fyran var vaccin mot stelkramp. Nu får de alltså vid sex år och sedan tvåan och antagligen i åttan nästa gång. 
Han var bra nervös och kunde inte sitta still i bilen på väg dit. När vi kom fram pratade han med några klasskompisar som redan tagit och som inte tyckte det var så farligt. Bra det! Det lugnade honom lite. 
 
Nu är det dags.
 
Jag fick sitta bredvid och han fick luta sig mot mig. Tess var ju med i min famn också så det distraherade bra. Han var jätteduktig och det gick bra.

Vi fick sitta kvar i tio minuter efter för att se att han mådde bra. Vi var ju många där, som satt och väntade. En flicka var jätteledsen och rädd och grät när hon var inne hos sköterskan. Väggarna är inte så isolerade, så det hördes ut till oss. Då sa en person att det märktes att det var en flicka, som var där inne, för pojkar gråter inte för en spruta. What!! Oj, vad det bränner till i mig då. Då blir jag arg. Pojkar som är runt åtta år, måste väl också kunna vara ledsna och rädda och få uttrycka det. Gah!!! 
 
Något mer lättad, visar han upp plåstret på en bild till pappa (tyvärr blev den lite ljus för solen låg på). 
 
Nä, nu är det snart dags att säga hej till kudden, eftersom jag inte vet hur natten kommer bli. Bäst att passa på att sova när jag kan. 
 
God natt god natt!!! 

Kommentarer
Postat av: Lovisa

What???? Vilken kommentar😠 Så dumt!!!

Svar: Eller hur!!!! Vuxen människa! Knas.
Maria

2013-10-01 @ 22:16:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0