God Natt

Heja Zlatan!! Vad bra han är! 
Såg ni matchen mellan Sverige och Kazakstan? Det gjorde vi... Jag är ju inte jätteintresserad, men det är mysigt att sitta hela familjen och titta tillsammans. 

Förmiddagen spenderade jag och Tess på Öppna förskolan, Källan, i kyrkan. Alltid lika trevligt. I våras när vi var med sov hon sig genom sången och största delen när vi var där. Det är roligt att se utvecklingen över sommaren. Nu var hon vaken hela tiden och satt med under sången och lyssnade och var liksom med. Kul!! 

Innan fotbollen var vi på en friidrottsträff. Seth ska ju fortsätta på friidrott efter en lyckad friidrottsskola i somras. Det verkar oxå bli så att Stefan ska hjälpa till. Det är så att träningen bygger mycket på föräldrarnas engagemang och vi vill gärna va med och Seth tycker oxå det är roligt. 
Fortsättning följer nog om detta. 

Jag ber om ursäkt för mina korta, lite intetsägande inlägg nu. Ursäkten är att jag är trött, helt enkelt. Jag är visst småbarnsförälder ;). 
Jag kommer nog igång snart igen. 

Men nu säger jag god natt med denna bild på skruttfisen. 

God natt :)



Kommentarer
Postat av: Kristina

Tess är ju så söt att man kan äta upp henne. Är så glad att ni fick denna gåva, en riktig gudagåva efter allt ni gått ign. Kramar

Svar: Tack goa du!! Hon är verkligen en gåva! Kram
Maria

2013-09-11 @ 15:28:54
URL: http://ruach.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0