Uppesittarkväll

Halli hallå såhär dan före dan!!!
Hur är det en dag som denna??
 
Vi har haft fullt upp, men jag är ledig och det är såååå skönt!
Tess fortsätter sova sämre än vanligt. Igår träffade vi BVC och vi är nu uppsatta att få träffa läkare här framöver. Det känns bra. 
 
När jag kom hem i söndags såg jag att denna gubben flyttat in i pepparkakshuset. :)
Liverpool och Leksand börjar invadera vårt hem :). 
 
Igår var det fullt upp som sagt, men också mysigt. Tess fick göra egna julkort och det gillade hon. 
 
 
Sen tog hon sig en tur i Seths gummistövlar. Väldans söt, men synd att golven blev fulla med sand...
 
Framåt eftermiddagen åkte jag till stan för lite egentid. Gött!! Det blev helt enkelt en helt ny frisyr. Jag ser totalt annorlunda ut. Och jag trivs med det galet bra!!
Såhär i färg.
 
Och såhär i svartvitt. 
 
Farmor kom hit på eftermiddagen och Stefan hade frågat henne i förväg om hon kunde va lite barnvakt så v kunde gå på bio och det sa hon förstås ja till. Tess hann att somna innan vi åkte och det var ju skönt, eftersom hon är lite svår. 
Det var första gången på över två år som vi var på bio tillsammans. Helt galet! Och vad roligt det var!!
Vi såg sista Hobbit och den var ju förstås jättebra! Vi gillar ju Sagan om Ringen triologin och förstås Hobbit filmerna också. Älskar att Legolas är med en hel del i sista filmen. 
 
Det hade gått jättebra där hemma, men när vi kom hem hade Tess vaknat en sisådär 15 minuter tidigare och hon och farmor satt i soffan. Hon - Tess alltså - somnade inte om förrän efter 01 och sedan sov hon oroligt och grät mycket fram till 5.45 då hon vaknade helt. Phu. Vi har börjat med att hon inte får sova så länge på dagen (vilket hon iof inte gör, men vi ska ändå dra ner på dagssömnen) så gissa om hon varit trött i eftermiddag!

Glömde säga att vi var igång tidigt Stefan och jag. Vi åkte och storhandlade på morgonkvisten. Vi ville vara båda två och helst utan barnen eftersom vi skulle handla så mycket. Så de blev kvar hemma med farmor.
 
Såhär såg det ut när vi svängde in på parkeringen vid affären. Så skönt att handla så tidigt för det var inte så mycket folk. 
 
Stefan började jobba vid 10 och vi tog oss en sväng till hans jobb. Haha, så gullig han var!!
Bara för att jag fnittrade så åt honom, fick han med sig detta fina förkläde hem :). 
 
Framåt eftermiddagen gick vi in till grannarna och firade Sebbe, som fyller sex år idag. 
Yey, Grattis Sebbe!!
 
Nu ikväll har vi myskväll!! Härligt!! 
Nybadade/duschade barn i tomtekläder :).
 
Lite suddigt.
Brorsan är det bästa som finns. 
 
Tess var så trött så trött och inte på humör, så hon fick ha nappen trots korttagning, så hon höll sig nöjd och lugn :).
Tröttfis :).
 
Min fina kille!
 
I vår familj har vi som tradition att hänga upp en julstrumpa och så kommer tomten och ger lite godis och någon klapp i den till julaftonsmorgonen ;). Det är en tradition som jag är uppväxt med och jag gillar den!! 
I år gjorde vi så att vi hänger upp våra strumpor i vardagsrummet och så ska vi ha en stund tillsammans imorgonbitti när vi kollar i dem. 
Det är farmor som har gjort Tess (den längst till vänster, som knappt syns, för den är mörkblå) och Seths strumpa. Stefan och jag köpte våra för bra länge sedan och de får hänga med :). 
 
Nä, nu ska jag lägga ifrån mig datorn. Vi sitter tillsammans här och tittar på uppesittarkvällen. Det är något vi inte brukar göra, men nu är det ju så att Seths fotbollslag sålt lotter, så nu sitter vi snällt här :). Jag har grymt svårt att hålla mig vaken, men mysigt har vi :).
 
 
Men denna dag, sover sig igenom allt. 
 
Nu önskar jag dej en härlig julafton imorrn!!!
Stor stor kram!!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0