Dubbeldate

Hej hopp.
 
Idag har Seth mått lite bättre. Han har fortfarande lite feber, men inte lika mycket och han är piggare. Lovisa och jag hade bestämt för länge sedan att träffas en stund idag på förmiddagen, eftersom hon börjar senare på onsdagar. Hugo älsklingen har ju epilepsi, vilket konstaterades för ca två år sedan. Nu har han galet mycket anfall så fort han är i skolan, men inga hemma. Han har därför blivit sjukskriven ett par veckor för att nya medicinen ska få ro att "kicka in". Så eftersom Seth ändå var lite piggare idag så hade vi en dubbeldate. Seth och Hugo spelade Minecraft och Lovisa och jag pratade och pratade och så pratade vi lite till. Tess var i sitt esse på förmiddagen (men på eftermiddagen var hon sådär trött, lite gnällig och blek, som hon varit sista tiden.)
 
 
 
 
 
Nu i eftermiddag var jag och klippte mig. Jätteskönt att komma iväg!! MEN det blev inte riktigt som jag tänkt mig, så jag visar ingen bild nu, utan jag måste nog få göra iordning håret själv innan jag visar hur det ser ut... Mitt hår har blivit helt förstört av graviditet och amning. Stripigt och tunt (jag som alltid haft så tjockt hår). Så det är skönt att ha klippt av det så kan det växa ut och förhoppningsvis bli lite finare. Hoppas kan man ju alltid :).
 
Någon undrar kanske hur det går med hjärnskakningen.. 
Jo tack. Det går bättre, men jag blir lätt trött - trött i huvudet. (Jag tappar ord och blir allmänt borta i huvudet och kan nästan panikartat vilja lägga mig ner i ett tyst rum). Jag undviker mycket intryck i form av ljud och synintryck. Så imorgon blir det ingen Källan (öppna förskolan) för mig. Jag tror inte jag fixar alla barn, även om det kommer kännas såååå tomt att inte gå dit. Men jag känner mig ändå bättre och bättre, även om jag behöver vila mer än vanligt. Idag var det skönt, för Tess slog till med att sova 1.5 timma när Lovisa och Hugo åkt hem och då låg jag på soffan tillsammans med Seth och tittade på "De fem legenderna". Det var välbehövligt. 
 
Hoppas du har det super!!
 
Kram
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0