...

Hej hej.
 
Känner mig lite nere just nu faktiskt... Jag har i stort haft en bra dag. Jag har legat på soffan hos mamma och pappa största delen av dagen och Tess har styrt runt och lekt i samma rum. Seth, Albin och Hanna klarar sig ju själva, mamma servar med mat osv, så jag får verkligen ta det lugnt. Dessutom var alla utom Tess och jag iväg och grillade och var ute en stund på eftermiddagen. Då fick jag ännu mer lugn och ro och jag vet att de stora barnen hade roligt och det är alltid gott. 
 
Fina va?? Härligt att blåsipporna tittar fram. Hanna och mamma hittade dem när de grillade.
 
På förmiddagen åkte mamma, jag och Tess och hälsade på min mormor och morfar. Vi var där knappt en timma. Det var jättemysigt och roligt att få träffa dem!!! Det blir ju alldeles för sällan! 
Men den timman gjorde att jag var helt slut och dålig hela eftermiddagen. (Därav min nedstämdhet). Jag kan inte riktigt beskriva hur jag mår för jag har aldrig mått såhär förut, men jag blir trött, illamående, yr och "borta". Jag får inte ihop tankarna och tålamodet försvinner sin kos. Tröttheten är det jobbigaste. Jag hoppas verkligen att detta släpper snart, för det är rätt så jobbigt faktiskt. 
MEN vi har det bra!! Det är jättebra att vara här hemma hos mamma och pappa!! Jag trivs! Barnen trivs! Det är det viktigaste. Stefan har det bra där hemma också. Han är ju inte jättebra på att vara ensam hemma flera dagar, men han har haft projekt "möblera om/rensa" Seths rum. Ska bli spännande att se hur Seth tycker om det. Jag har sett via telefonen hur det ser ut och jag tror nog han kommer bli jättenöjd. 
 
Nästa projekt är att rensa förrådet så att vi kan göra nästa projekt, som är att få iordning Tess rum - det som idag används som "förrådsrum/slänginalltochstängdörrenrum".
 
Jag tror nog att det snart kommer lite gladare inlägg igen. Tur att detta är övergående :).
 
Hoppas du haft en bra dag!!!
Kram
 

Kommentarer
Postat av: Cecilia

Hoppas att du haft det något bättre idag, tänker på dig å ber för att du snart ska vara pigg!
Skulle gärna vilja ha receptet på de muffinsarna som Tess får vid tillfälle. Kramar

Svar: Tack goa du!! Jag ska mailar receptet!!Kram
Maria

2014-02-21 @ 18:38:12
URL: http://katzja.blogg.se
Postat av: Lena Weilandt

Hej kära medsyster i hjärnskakningarnas land. Hittade din blogg av en slump och har följt den senaste veckorna. Råkade ut för hjärnskakning strax efter dig och har upplevt samma resa som du. En dag på bättringsvägen för att nästa dag ramla ned i det svarta hålet igen. Du har hjälpt mig under vägen med din i grunden så positiva livssyn! Jag vågar försiktigt tro att det har börja vända för mig och jag hoppas så att du får uppleva att isen bär även för dig - förhoppningsvis redan imorgon! Krya på dig!!! Kram Lena

Svar: Nämen hej!!! Och TACK!!! Vad glad jag blir att du hittat hit och att du skriver. Och tack för uppmuntran!!! Skönt att du skriver och förstår hur det är. Det är grymt svårt att förklara. Ett steg fram, två bak... ungefär så. Nästa vecka är jag inte sjukskriven längre. Får se hur det går... Hoppas verkligen att du mår bättre snart!!!! Vad hände dig? Oj, tusen frågor blev det visst... Vill du skriva och berätta lite så får du gärna :) Men bara om du orkar och vill. [email protected] är min mail... Kram kram
Maria

2014-03-19 @ 17:25:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0