Min älskade man är numera 38 år!!!

Idag har i mångt och mycket varit en bra dag!! 
Trots det känner jag mig trött och lite sorgsen nu ikväll. Du vet, sådär som man gör ibland. Eller som jag gör ibland i alla fall. Jag känner mig som en inte alltför bra mamma, otillräcklig för mig själv och för andra och trött i själen. Men det kommer kännas bättre imorgon. Det vet jag. Man måste få känna såhär ibland också. 
 
MEN nu ska jag berätta om allt roligt (och lite tråkigt) från vår dag!!
Stefan sov i soffan för att få sova lite bättre och för att det är lättare att fira i vardagsrummet än i sängen, som vi brukar, nu när vi har en Tessilutt som pillar på precis allt och som kan trilla ner från sängen. 
Seth hade kommit in och lagt sig hos mig tidigare på natten så jag smög upp så att barnen inte skulle vakna och började fixa i köket. Ägg och räkmacka ska det vara när Stefan fyller år, för det gillar han! 
 
Frodo var nyfiken på räkorna och fick smaka en. Smaskens tyckte hon :).
 
Tess vaknade först av barnen och var med och fixade :).
Sen väckte vi Seth och gjorde oss klara. 
 
Räkmacka och minitårta. 
 
Mina älsklingar!!
 
Han fick sig lite presenter och mys såhär på morgonen. Seth köpte en kudde till honom, som han själv ville använda :). Han softade lite när vi andra fejade runt för att göra oss iordning för dagen. 
 
 
Stefan fick lite Liverpoolgrejer, eftersom han gillar sånt. Denna tröja tycker jag är riktigt fin faktiskt, så den fick det bli - bla. 
 
Min fina 38 åriga man!! 
 
Sen skjutsades Seth till skola och Stefan till jobbet. Sen umgicks jag med goa vänner en stund. Då hände en av de tråkiga sakerna idag och det var att Tess slog i framtänderna hårt i hörnet i soffbordet. Hon grät och det blödde. Stackars liten. Jag ringde tandläkaren och eftersom hon inte hade ont efter ett tag och tog napp och åt osv behövde vi inte komma in om vi inte ville. Så vi hoppade det, men det är uppskrivet journalen. Sen ska jag ha koll att det inte blir inflammerat eller så. Usch, det är inte roligt när de slår sig illa de små liven. 
 
Sen hämtade vi Stefan och åkte till Seths skola för utvecklingssamtal. 
Den här trappan, som är bra mycket längre än det som syns, går barn och lärare upp och ner för flera gånger varje dag. Bra vardagsmotion. 
 
Sen åkte vi hem och åt mellis.
 
 
Tess vill gärna äta Seths mellis istället för sin egen. 
 
Seth lekte med Cornelia och Sebbe och Alex och jag umgicks en stund. 
Sen pratade jag med Marcus och Lovisa och där kommer det andra tråkiga idag... Hugo mår inte så bra. Han får flera anfall (epilepsi) om dagen just nu och oron är förstås enorm. Imorgon ska de äntligen få göra ett nytt EEG, vilket inte gjorts på över två år, då anfallen började. Oh, det gör så ont i fastershjärtat och man blir så orolig. Och så tycker jag så grymt synd om Lovisa och Marcus. Usch! Hoppas allt går bra imorgon.
 
Tess var supertrött och har bara sovit två halvtimmar idag, men det tog ändå en timma och en kvart för henne att somna. Som tur var hade Seth fått kvällsmacka (pannkaka) innan jag gick in med Tess, så han var mätt och go när det äääääntligen blev hans tur att bli lagd. När jag kom till vardagsrummet såg det ut såhär:
Tur att han har sin Frodo, som håller honom sällskap. :)
 
Nu hoppas jag att Stefan snart kommer hem så vi hinner prata lite mer denna dag innan jag stupar i säng.
 
Hoppas du haft en amazing dag!!
Kram kram
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0