Denna dagen...

Usch, vilken dag. BLÄ rent ut sagt...
Igår hade jag ju migränkänningar och försökte mota det med alvedon och ipren. Imorse vaknade jag dock med ännu mer huvudvärk. Så dagen har spenderats i sängen. Jag tog min migränmedicin, vilket jag ogillar, eftersom den slår ut magen. Och gissa vad den gjorde... Jo hela eftermiddagen har magen varit helt paj och jag har fått springa på toa och jag mår illa. För en liten stund sedan tog jag en promenad i kylan bara för att tänka på något annat än illamåendet. Jag brukar ta såna promenader, eftersom min mage brukar vara dålig. Det har hänt att jag gått ut och gått runt 4-5 tiden på morgonen. (Har en telefontid med min läkare imorgon för att sätta in medicin igen för magen, vilket jag inte kunnat äta när jag varit gravid och ammat. Hoppas den blir bättre igen när medicinen sätts in.)

Det som känns mest trist är att Stefan varit hemma rätt mycket denna helg och jag har sett fram mot att få ha familjetid och så har jag bara legat i sängen. Men man kan ju inte styra över såna här grejer.
 
Imorgon tar jag nya tag :).

Kommentarer
Postat av: Jenny

Krya på dig!

Svar: Tack goa!!
Maria

2014-01-19 @ 20:43:26
URL: http://ebifamiljen.blogspot.se
Postat av: Johanna

Även om du hade andra planer för helgen så var det ju bra att Stefan var hemma och kunde ta hand om barnen! Tråkigt att inte må bra, krya på dig! Kram

Svar: Jag tänkte också på det att det var oerhört skönt att stefan var hemma!! Tack!!!
Maria

2014-01-19 @ 21:40:07
URL: http://livet-enligt-johanna.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0