Förändringar

Nu har det börjat bli offentligt... så nu tänker jag berätta det här också.
Jo, det blir lite förändringar för oss som familj nu. Det har varit en process, men nu har vi bestämt oss för att Stefan ska säga upp sig från sin tjänst i Elim Örebro. Vi kommer inte flytta från Örebro i dagsläget utan bor kvar. Vi vet inte vad som kommer hända nu, mer än att jag jobbar på som vanligt (eller jag kommer börja jobba heltid igen from 4/8 :) ) och att barnen har sitt, som vanligt. Seth går ju i skola och Tess kommer skolas in i höst på Hannaskolans förskola. Det känns jättebra!!
Gällande att Stefan slutar så känns det både sorgligt och spännande. Livet är som ett blankt papper just nu och vad som helst kan hända och det är grymt spännande!! Än så länge känns det inte otäckt utan mest spännande. 
 
Bloggen får behålla sitt namn ändå. :) Har man bloggat i snart sex år så får den heta det den heter. 
 
Det fick bli dagens inlägg. Imorgon kommer lite mer från Hampe :) 
Let me tell you, Hampe var bästa sättet att avsluta tjänsten i Elim på kan jag säga! Vilken underbar vecka!!! Vilken trötthet nu...
Barnen är helt slut, vi är förkylda, vi har sovit alldeles för lite inatt och jag har haft en jättetuff dag på jobbet, så nu kära vän, nu är jag klippt slut och ska hänga i soffan resten av kvällen. Kanske en film, kanske en bok... Får se :) 
 
Tack för att du följer min vardag och jag hoppas att du vill fortsätta följa mig även när jag inte är vad bloggen heter :).
 
Stor stor kram!!!

Kommentarer
Postat av: cecilia

Oj det var ett stort steg, men känns det bra så är det nog rätt! Kan vara bra att byta ibland och få nya utmaningar. Han hittar säkert något nytt när det är dax för det!
Klart jag kommer fortsätta läsa, är ju ett måste att kika in å se vad du har skrivit!
Ta hand om er nu och hoppas att du sover gott. Här har vi en febrig lite kille efter 5-månaders vaccineringen men jag hoppas att det ska släppa imorgon som det gjorde sist.
Kramar till er

Svar: Oh vad trist med feber! Hoppas det släpper fort.
Tack för att du är du och alltid så go! Uppskattar det och dej mycket!!
Maria

2014-07-07 @ 23:45:21
URL: http://katzja.blogg.se
Postat av: E-K

<3

Svar: ❤️
Maria

2014-07-08 @ 15:17:15
URL: http://emmakaka.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0