Ännu en dag

Hallå hallå. 

Alltså, detta går ju sådär. Vilar det gör jag - i massor!!! Jag blir ju servad med mat och däremellan vilar jag på rummet eller suttit och pratat med mamma. Inatt somnade jag dock inte förrän 2:30 pga att det tjuter i öronen och för att jag är orolig. Men jag kunde ju sova länge i morse, så det var väl ok ändå, men inte i tillfrisknandesynpunkt. 
Så, som sagt; vilar det gör jag, men bättre mår jag inte. Men jag kommer ju inte må såhär i all framtid och det är ju skönt att veta. 
Hade jag förstått att det skulle bli såhär så hade jag sjukrkivit mig första veckan, men vi gjorde vad vi trodde var bra: Jag och barnen åkte hem till mamma och pappa på sportlovet och fick avlastning. Förra veckan var Stefan hemma MYCKET mer än han brukar, för att avlasta, men det räckte uppenbarligen inte. Men som sagt, det kommer ju bli bättre.
 
Något som piggar upp är att jag får små meddelanden från Seth. Bla skickade han denna "selfie" till mig:
 
Han har även skrivit till mig att jag kommer få bestämma allt på lördag för då är det kvinnodagen (men det förargar honom också, eftersom några av tjejerna i hans klass menar att alla killar måste vara betjänter åt tjejerna på lördag hihi). Undrar om jag ska dra nytta av det på lördag mohahahah. 
 
Imorrn sätter jag mig på tåget hem igen. Ska också bli skönt, för jag saknar min familj!!!! Men jag är också tacksam för att jag fått vara här hos mamma och pappa. 
 
Nu önskar jag dig en god kväll och vi ses imorrn :)
Från en piggelin tjej... eh... (jag ser ut som jag mår).
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0