Solig dag

Så har en dag till lagts till livets bok. 
Fantastiskt vad poetisk jag kan va ;)...
 
Dagen har flutit på... Vi försöker se det som en bonus att få vara hemma tillsammans istället för att ha fokus på det jobbiga i att jag mår dåligt och att Stefan missar massa på sitt jobb. 
Något jag hoppas jag mår bättre till är min födelsedag. Jag är ju en födelsedagsnörd i stora mått. Jag ÄLSKAR att fylla år och att fira och firas. Jag har hela tiden tänkt att bjuda hit lite folk, men jag vet inte om det går i år - heller. Förra året orkade jag ju inte pga graviditeten. Men än finns det hopp :). 
 
Vi gör såhär nu att Stefan tar nätterna med Tess och när hon vaknar runt 5:30 så går jag upp med henne och så lägger jag mig om jag behöver strax efter 7 igen, då Stefan får gå upp och skjutsa Seth till skola osv. Det funkar bra.
Våra morgnar har hitintills varit mysiga. Hon sitter i mitt knä och tittar på nyhetsmorgon med mig eller styr runt med sina leksaker. Såhär kan det tex se ut:
Ursäkta den suddiga bilden. Frodo låg i en av hennes leksakslådor och Tess körde runt på lådan och Frodo en bra stund :).
 
Här är en bild från akuten igår när hon och Stefan var och hälsade på mig några timmar. Vi fick vara i barnväntrummet när de var med mig och det var ju skönt.
 
I förmiddags tog vi oss en skön promenad i solen. Det var så fantastiskt skönt!!! Jag måste ju gå varje dag så jag hittar balansen igen. Jag är yr och kan inte gå rakt hela tiden när jag går lite längre sträckor. Hemma i lägenheten går det bra, men det blir lite värre när jag alltså går längre sträckor. Så det är skönt att vi kan gå tillsammans för det är lite obehagligt att gå själv. 
 
Skönt med sooooool!!!
 
Fina Matilda kom förbi med en uppmuntran till mig. Oh, vad det värmer och glädjer!! 
Tack från hjärtat Matilda!!!!
 
På eftermiddagen idag fick jag ett sånt där riktigt "bryt" då hjärnan och kroppen stängde ner och jag var tvungen att akut lägga mig ner och stänga dörren om mig. Så när Tess skulle sova tog Stefan en långpromenad med henne så att jag fick vila ordentligt. När jag piggnat till lite kunde jag umgås med Seth och det var fantastiskt gott!! Vi gjorde läxan och så spelade vi UNO. Bara två gånger, men ändå...
 
Ser du vad nöjd han ser ut när an fick lägga det där kortet :).
 
Nu ikväll, innan sängdags, stod Tess och hängde vid soffan. Det såg så roligt ut, så jag var tvungen att ta kort på det. Hon stod sådär en lång stund och tittade på Monsters University, som Seth tittade på. Haha.
 


Tack för att du är med mig här inne!!! Oh, vad jag uppskattar det!!

Kramar i massor.
 
 

Kommentarer
Postat av: Lindus

Kram på dig din kämpe!!!!!
//lindus<3

Svar: Oh, tack!!! Blir glad ända in i hjärtat!!!! Kram
Maria

2014-03-12 @ 20:35:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0