Kristihimmelfärdsdag!

Idag har vi haft en härlig dag!!
 
Visst är det härligt med en extra ledig dag!? Nu är ju jag ledig jämt, men Stefan har varit lite ledig (jobbar nu ikväll) och andra vänner är ju lediga. Visst är det härligt att få tänka lite extra på att Jesus for iväg till himlen (därav Kristi himmelsfärd...) och att han kommer komma tillbaka en dag!! 
 
Vi fick lite sovmorgon, eftersom båda barnen somnade seeeent igår. Jag och Tess sov till 7:20 yeeeey vad härligt!! Och Seth sov 20 minuter till och Stefan ytterligare en stund. Morgonen började som vanligt i soffan... Innan frukost brukar vi hänga där :).
 
Trötta och lite frusna... 
 
Framåt lunch åkte vi hem till Therese, Erik och barnen. Johanna, Tompa och Aron mötte också upp. Oh, vilken skön dag ute i deras trädgård!!! Solen sken, det var lä och vi hade det jättegott på alla sätt. Härligt väder, härliga vänner, god mat och goa samtal!! SÅÅÅÅ glad för idag!!
 
Mat... Langos blev det dagen till ära. Mmmmmm
 
Poolen var tom och Tess hittade ett bra lekställe :).
 
Hon fick snart sällskap.
 
Hallå!!
 
Barnen studsade förstås en hel del...
Roligt att få lite såna här "studsbilder".
Min älskade pojk!!
 
Det här är en härlig syn, eller hur!
Karlarna i köket :)
 
Ljuvligt vacker himmel!
 
Sen avslutade vi dagen, som den började. I soffan, men Stefan är som sagt iväg och nu ska när Tess äntligen sover ska jag gå och lägga Seth. Han är ledig från skolan imorgon också. Härligt!!
 
God natt efter en härlig, välsignad dag!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0