Prickig korv

Imorse tog Tess och jag oss iväg till vårdcentralen och drop in mottagningen. Vi fick vänta en bra stund och att vänta med en ettåring som vägrar sitta still och som nyfiket hela tiden vill till Apotekets grejer som står öppet och fritt så blir det inte precis lugnt. Så svettig och lite flåsig fick vi till slut komma in. Vi bokades till läkare direkt och fick gå före i kön. De gör nog så när det är små barn. Vi fick träffa läkare och jag vet inte jag... Inte den mest pedagogiska MEN vi fick veta att det är virusprickar och att hon inte smittar även om hon är dålig. Hur länge vi kan vänta oss att hon mår såhär, ja det vet vi inte...vi får hoppas att hon mår bättre snart! Hon är en liten prickig korv just nu :). En blek prickig korv. Men ganska glad ändå. 

Stefan är hemma från jobbet då han är sjuk och jag börjar känna mig febrig och ont i halsen jag med så vi är lite ämliga här hemma. Bara Seth som är pigg :). Han som alltid varit sjuk mycket... 
Skönt iaf att det inte var något allvarligt med Tess. 

När jag hämtade Seth från skolan överraskade jag honom med en mamma-son date (men det får man ABSOLUT inte säga... Date har man med sin flickvän). Hihi.
Vi åkte till Fröken Brogrens Veranda och fikade. Härlig stund!!!

Min fina kille!!!

Framåt kvällen blev det varmt och skönt på balkongen så där var familjen när jag tog hand om disken. Haha det lät som det var synd om mig där, men jag tyckte det var jätteskönt att ha en stund själv i köket utan att behöva ha full koll på lådor, diskmaskin osv osv. 




Härligt!!

Nunhoppas vi på en bra natt. :)

Ha det så gott min vän!!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0