Söderköping

Imorse kl 8 packade vi in familjen i bilen och drog iväg med husvagnen till svärmor i Söderköping. Då hade jag fått ihop fyra timmars sömn och Tess och jag hade varit uppe sen 5:00! Oh the joy!!! 

Vagnen fick följa med för Stefans morbror Mats, hjälpte oss med lite elgrejer och annat som behövde fixas. (Han är elektriker och husvagnsägare sedan länge. Det är deras vagn vi brukar låna varje år. Men nu har vi en egen!!!!) 

Så Stefan var ute hos dom hela dagen medans farmor, Seth, Tess och jag spenderade dagen i solen och på Barnens dag i Söderköping. Det fanns aktiviteter och grejer över HELA stan! Jättekul!
Särskilt för Seth som är helt rätt ålder för sånt. Tess har varit trött och gnällig i värmen (inte särskilt konstigt) och jag har mest sprungit efter henne när farmor och Seth lyssnat på konsert (återkommer om det) och sånt. 

Vi började med att titta på stora bilar. Seth konstaterade att han gillar stora bilar :).







Goa brorsan ville att Tess skulle få sitta i en av bilarna också. (Då var hon inte jobbig lillasyster som han tyckte hon var lite tidigare under dagen :) ).

Farmor bjöd på glass.
Kladdigt värre, men svalkande.


Skönt att va i skuggan en stund.


Sen var det dags för konsert med Mojje. Honom gillar vi!!



Efter fick man autograf om man ville :).
En på armen fick det bli.

Och så även en på ett papper.


Seth ställde upp sig bedvid Mojje och han fattade galoppen direkt och ställde upp sig och frågade var mamma var och tittade nästan in i rätt telefon. Han var suverän med barnen!!

Vi kollade även brandbilar.

Och så ville Seth ha ansiktsmålning.
När vi väntade på det stod temperaturen på 30 grader!!! 

Och himlen såg ut såhär åt ena hållet;


Resultatet :)

Nöjd och glad kille!!!

Nu sover Tess, farmor gör rabarberpaj och killarna åktenut till morbror Mats för att kolla en grej till, men denna gång på bilen :).

Tacksam för en dag med familjen, i värmen - som iof var rätt jobbig ett tag innan det kom en rejäl skur och laddade ur lite... 

Kramar från mig!!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0