Omväg

Hejsan.
Nu är vi hemma igen.
Det har varit en skön dag, men Tess har tyvärr fått vattkoppor. Jag tror det iaf, för hon har prickar och det går vattkoppor på hennes förskola. Hon brukar vara prickig  då och då med virusprickar, så det är därför jag är osäker, men jag tror nog det är kopporna. Jag antar att det visar sig imorgon när vi vaknar. 
 
Än en gång slås jag över att jag har så fantastiska föräldrar!! Mamma tar hand om oss så jag nästan skäms... Men oh, vad skönt det varit att få hjälp denna helg, eftersom jag själv är rätt rejält hängig och Tess inte heller är pigg. 
 
På förmiddagen var det full rulle (Tess blev hängigare framåt eftermiddagen, men stundvis var det fart på henne då också). 
Alltså dessa två. Seth är ju världens goaste storebror!! Det är en liiiiiten lutning på trädgården och de fick upp rätt så bra fart när de åkte utför den.
De turades om att sitta bakpå och fram. Tess satt dock oftast fram, då hon hade lite svårt att hålla sig i när hon satt bak.
 
Undrar du över dessa byxor hon har på sig? Haha.
Hon hittade Seths badbyxor, som han själv inte använder, och skulle absolut ha på sig dem! 
Haha, ser ut som en clown ju.
 
Vi åkte hemåt på eftermiddagen och hade tänkt oss att stanna till i Hjortkvarn igen. Det var en god tanke, för Tess var inte så pgg och hade ont  antagligen för att hon har vattkoppor och kroppen känns "kymig". Men se, någon kilometer utanför Hjortkvarn stannades alla bilar, för det var en olycka med en militärkonvoj 700 meter framför oss. Det var en jättetrevlig kille/militär som pratade med oss och tipsade om hur vi kunde köra istället. Seth är ju fascinerad av poliser, brandmän, ambulanspersonal och militärer, så han frågade om han fick ta ett kort och det fick han. Hihi schyst kille att ställa upp på det tycker jag! Seth blev så glad!!
 
Nåja, vi kom hem, även om det tog längre tid. Tess somnade som tur var i bilen så hon märkte inte av att vi inte stannade och åt glass och att det blev en rejäl omväg hem. Hon fick glass när vi kom hem istället. 
 
Hoppas du också haft en skön helg!!
Kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0