Vurpa

Halli hallå!
Hur har din dag varit?
Jag drog iväg till jobbet och lämnade Stefan och barnen hemma. Det blir sista veckan nu, för nästa vecka börjar Stefan jobba. Nu är det iof så att förskolan är stängd i början av nästa vecka så jag är ledig och barnen också förstås. Så deras sommarlov slutar först nästa onsdag. Skönt för dem. Samtidigt längtar de båda till förskola, fritids och skola och det är ju skönt att det är så. 
 
Det har ju varit fint väder idag - halleluja!  Så familjen gav sig iväg till Stadsparken och jag fick kort skickat till mig:
Stefan har fler bilder som var såååå fina, men han är ute och springer nu så jag kan inte smsa dem till mig - typiskt. 
 
När jag slutade jobbet cyklade jag till dem och möttes av Seth som sprang fram mot mig och ropade "mamma mamma mamma". Härliga barn! Tess sprang mot mig och ropade "söpa glass, söpa glass"!! Haha. Stefan hade lovat dem att de skulle köpa glass när jag kom :). Så det gjorde vi. 
Inga fel här inte.

Stefan tog vagnen och promenerade hem (jag har barnstolen på min cykel så han hade tagit med Tess hjälm, så vi kunde cykla hem. Seth hade sin cykel också förstås). När Stefan gick hemåt åt vi andra tre glass och hade det gott i solen. :) När vi cyklade hem gick det inget bra för Seth, utan han cyklade omkull med dunder och brak när han körde på en kant. Men ska man nu cykla omkull så ska man cykla omkull utanför en vårdcentral, vilket han gjorde. Det tog ju en stund för mig att komma av min cykel, knäppa loss och lyfta ner Tess och sedan springa fram till Seth. Han slog sig rejält och var riktigt ledsen. Ut kommer då en läkare, från en sidodörr på vårdcentralen. Han berättar att han hörde och såg när Seth ramlade och kom fram och undersökte honom lite. Framförallt handlederna. Vilken snäll läkare och vad bra! Seth blev ju lugnad av att bli "kollad"direkt. Sedan har han ont i händerna och handlederna, blev lite skrapad på en handflata, fick ont och ett sår på knät och en rejäl smäll och skrapsår på höften. Stefan kom och hämtade honom med bilen, för han var för skakig och hade för ont för att cykla. Det var ju ändå skönt att inget blev brutet och att allt gick bra trots allt. Och bra gjort av läkaren att komma ut och kolla hur det gick med Seth. 
 
Ikväll har jag varit ute och gått igen med Frida. Härligt. Det blir så mycket roligare att promenera när man är två! Vi sa hej till kossorna idag också :)
De är lite fina ändå :). 
 
Vi ses imorrn :)
Kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0