Joråsåatte...

Hej hej hallå. 
Uj vilken natt det blev. Precis när jag somnat vaknade Tess och hostade - och jag kände igen det direkt. Krupp... Seth har ju haft det och fått åka in och andas adrenalin och cortison. Det var Stefans natt egentligen (vi tar varannan nu när vi båda jobbar) men jag tog med henne till vår säng så fick han sova på madrass i hennes rum. Eftersom han precis börjat nytt jobb tyckte jag att jag tar vab idag och imorrn så får vi se sen. Så därför tog jag natten. Vi har sovit med upphöjd huvudände och med ett öppet fönster. Burr. Hon har haft tungt att andas men hon sov ändå en del. (Jag antar att jag också sov en del även om det inte känns så...).

Sen har vi varit hemma. Vi skjutsade Seth till skolan på morgonen förstås. Han har idag åkt slalom för första gången. Klassen har varit iväg! Jättekul och han gillade det :).
Tess och jag har i övrigt tagit det lugnt och hon har varit ledsen och gnällig på ett sätt som inte är likt henne. Ikväll har hon kräkts och har hög feber. Jag hoppas det är host och feber kräk och inte magsjuka... Stackars liten.
Inte för pigg...

Nerbäddad när balkongen fick va öppen en stund när hon hostade som värst idag.

Hon orkade leka en liten stund med några dockor. 

Nu ber jag om att Tess ska va frisk, inte ha krupp eller magsjuka och få sova gott hela natten och vakna frisk imorgon. Amen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0